Οι μηχανικοί του οίκου πειραματίστηκαν πάνω στο 2λιτρο μοτέρ της Mercedes.

Αναβαθμίσεις έγιναν και στο 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Αναβαθμίσεις έγιναν και στο 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Mercedes-AMG A45 της Posaidon με 550 PS

4.287 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2018)

Η Mercedes μπορεί να εργάζεται πάνω στην επόμενη AMG A45, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον οίκο Posaidon να παρουσιάσει το δικό πακέτο για το απερχόμενο μοντέλο. Τσέκαρε.

Το δικό της βελτιωτικό πακέτο για την απερχόμενη Mercedes-AMG A45 παρουσίασε ο οίκος Posaidon, προσφέροντας στο premium μικρομεσαίο αναβαθμίσεις τόσο στο μοτέρ όσο και στην εμφάνιση του.

Ξεκινώντας φυσικά από το μηχανικό του σύνολο, οι μηχανικοί του οίκου πειραματίστηκαν πάνω στο 2λιτρο μοτέρ της Mercedes και κατάφεραν να αυξήσουν την απόδοση του κινητήρα μέχρι και τους 550 ίππους και την ροπή στα 660 Νm μέσω του εργοστασιακού 4Μatic συστήματος τετρακίνησης του μοντέλου. Πώς όμως κατάφεραν να αυξήσουν την ιπποδύναμη του κινητήρα; O oίκος Posaidon έδωσε στο μοντέλο καινούριο υπερτροφοδότη, αγωνιστικού τύπου μπουζί, ανανεωμένους εισαγωγείς αέρα και ολοκαίνουριο σύστημα εξάτμισης κατασκευασμένο από ατσάλι και εξοπλισμένο με μια ηλεκτρονικά ελεγχόμενη βαλβίδα. Απαραίτητος ήταν ο αναπρογραμματισμός  του εγκεφάλου.
 
Αναβαθμίσεις έγιναν και στο 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ώστε να μπορεί να ελέγχει καλύτερα την ισχύ του μοντέλου, με τον οίκο να ανακοινώνει ότι θα προβεί σε περαιτέρω τροποποιήσεις.

Για την νέα ΑΜG A45 που αναμένεται σύντομα, η Mercedes έχει υποσχεθεί ότι θα αυξήσει την ιπποδύναμη της, ωστόσο δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξεπεράσει τα 500 άλογα. Η νέα Α45 θα έχει περίπου 400 άλογα με την υβριδική έκδοση να αναμένεται να κυμανθεί λίγο παραπάνω με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 450 ίππους.
 

Toyota
test center