Επειδή, μάλλον, οι ιθύνοντες της Porsche Exclusive βαρέθηκαν και οι ίδιοι να βλέπουν την Macan άσπρη, μαύρη ή μπεζ, την έβαψαν με μια εκπληκτική κόκκινη μεταλλική απόχρωση, που της ταιριάζει γάντι.

Στο εσωτερικό συναντάμε σκούρες καφέ δερμάτινες επενδύσεις και carbon λεπτομέρειες στο ταμπλό.

Οι άνθρωποι της Porsche Exclusive ασχολήθηκαν με την Macan Turbo, η οποία φέρει ένα twin-turbo V6 μοτέρ 3.6 λίτρων, που έχει ισχύ 400 ίππων.

Sport Classic ζάντες των 21 ιντσών, SportDesign καθρέπτες, μαύρα πλευρικά μαρσπιέ, κίτρινες δαγκάνες των φρένων, μαύρες ράγες οροφής και διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα.

Το εν λόγω χρώμα δίνει το παρόν και στο εσωτερικό, μέσω του πίνακα οργάνων και των ζωνών ασφαλείας.

Μια κόκκινη Macan «φωτιά»

5.320 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/2/2015

Μετά την Macan S, έφτασε η ώρα η Porsche Exclusive να ασχοληθεί και με την κορυφαία turbo έκδοση των 400 ίππων, στην οποία χάρισαν ένα ιδιαίτερο αποκλειστικό κόκκινο χρώμα που της πάει πολύ.

Η τελευταία φορά που οι άνθρωποι της Porsche Exclusive ασχολήθηκαν με την Macan, ήταν με την έκδοση S. Τώρα, πήραν στα χέρια τους την κορυφαία Turbo εκδοχή, η οποία φέρει ένα twin-turbo V6 μοτέρ 3.6 λίτρων, που έχει ισχύ 400 ίππων.

Επειδή, μάλλον, οι ιθύνοντες της Porsche Exclusive βαρέθηκαν και οι ίδιοι να βλέπουν την Macan άσπρη, μαύρη ή μπεζ, την έβαψαν με μια εκπληκτική κόκκινη μεταλλική απόχρωση, που της ταιριάζει γάντι. Το εν λόγω χρώμα δίνει το παρόν και στο εσωτερικό, μέσω του πίνακα οργάνων και των ζωνών ασφαλείας. Η αποκλειστική βαφή Impulse Red Metallic κοστίζει επιπλέον 2.733 ευρώ.

Οι μαύρες γυαλιστερές Sport Classic ζάντες του οχήματος είναι 21 ιντσών, ενώ σκούρα είναι και τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας bi-xenon. Επιπλέον προεξάρχοντα χαρακτηριστικά είναι οι SportDesign καθρέπτες, τα μαύρα πλευρικά μαρσπιέ, οι κίτρινες δαγκάνες των φρένων, οι μαύρες ράγες οροφής και ο διαχύτης του πίσω προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό συναντάμε σκούρες καφέ δερμάτινες επενδύσεις και carbon λεπτομέρειες στο ταμπλό.

12 διαθέσιμα άρθρα για PORSCHE  MACAN