Στην επιβεβαίωση πως το Nissan GT-R50 από την Italdesign θα μπει στη γραμμή παραγωγής προχώρησε η ιαπωνική μάρκα.

Σίγουρο είναι πως πολλοί θα ενδιαφερθούν να κάνουν δικό τους το συγκεκριμένο μοντέλο.

Να θυμίσουμε πως η Nissan συνεργάστηκε με την Italdesign για να δημιουργήσει το μοντέλο.

H τιμή του ξεκινά από τις 990.000 ευρώ.

Μπαίνει στην παραγωγή το Nissan GT-R50

4.273 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2018)

Στην επιβεβαίωση πως το Nissan GT-R50 από την Italdesign θα μπει στη γραμμή παραγωγής προχώρησε η ιαπωνική μάρκα, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να παραγγείλουν το νέο μοντέλο.

Σίγουρο είναι πως πολλοί θα ενδιαφερθούν να κάνουν δικό τους το συγκεκριμένο μοντέλο, ωστόσο μόνο 50 άτομα θα έχουν την τύχη να το αποκτήσουν, καθώς μιλάμε για ένα αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής.
 
Αυτοί λοιπόν που θα είναι οι τυχεροί, θα δουν το Nissan GT-R50 από την Italdesign, να έρχεται σχεδόν χωρίς καμία αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση σε σχέση με το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο στο Goodwood Festival of Speed ​​στην Αγγλία.
 
Ενώ το πρωτότυπο κατασκευάστηκε σε ένα γκρι χρώμα με χρυσά χαρακτηριστικά, οι πελάτες θα μπορούν να καθορίσουν τους προτιμώμενους συνδυασμούς χρωμάτων για τα μοντέλα παραγωγής. Επιπλέον θα μπορούν να επιλέξουν τα εσωτερικά χρώματα αλλά και τα διαθέσιμα πακέτα.
 
Να θυμίσουμε πως η Nissan συνεργάστηκε με την Italdesign για να δημιουργήσει το μοντέλο, που είναι βασισμένο στο τελευταίο Nissan GT-R NISMO, για τον εορτασμό των 50ων χρόνων του GT-R το 2019 και της Italdesign το 2018.
 
Τέλος για αυτούς που ενδιαφέρονται να κάνουν δικό τους ένα από αυτά να πούμε πως η τιμή του ξεκινά από τις 990.000 ευρώ πρό φόρων.     

Toyota
test center