Ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την κατασκευή του νέου πρωτότυπου του Nissan GT-R50 από την Italdesign έδωσε στη δημοσιότητα η μάρκα.

Έτσι φτιάχτηκε το Nissan GT-R50 (+vid)

3.172 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2018)

Ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την κατασκευή του νέου πρωτότυπου του Nissan GT-R50 από την Italdesign έδωσε στη δημοσιότητα η μάρκα, ενόψει της παρουσίας του μοντέλου στο Nissan Crossing, όπου και θα παραμείνει για μικρό χρονικό διάστημα.

NISSAN: Nissan Qashqai: Ο «βασιλιάς» των SUV

Το Nissan GT-R50 από την Italdesign, θα παρουσιαστεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο Nissan Crossing,  στην Ginza του Τόκιο. Η ιαπωνική φίρμα συνεργάστηκε με τη  Italdesign που εδρεύει  στο Τορίνο,  για να δημιουργήσει ένα μοναδικό μοντέλο, βασισμένο στο τελευταίο GT-R NISMO,  που μνημονεύει τις επετείους των 50 ετών τόσο για το  GT-R, όσο και για την  Italdesign.

Το αυτοκίνητο  φτάνει στο Nissan Crossing μετά από σχετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α., συμπεριλαμβανομένου του παγκόσμιου ντεμπούτου του στο Goodwood Festival of Speed στην Αγγλία τον Ιούλιο και θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.
 
Το μοντέλο διαθέτει ένα ξεχωριστό χρυσό εξωτερικό στοιχείο που εκτείνεται σε όλο σχεδόν το πλάτος του οχήματος. Το καπό είναι εμφανώς διογκωμένο τονίζοντας την ισχύ του αυτοκινήτου, ενώ  οι λεπτοί προβολείς LED εκτείνονται από τους θόλους των τροχών,  μέχρι το χείλος πάνω από τις εξωτερικές γρίλιες της εισαγωγής του αέρα. Κάτω από το νέο σχήμα του Nissan GT-R50 από την Italdesign, κρύβεται ένας πραγματικός θησαυρός!
 
Βασιζόμενη στην εμπειρία των αγώνων GT3 της Nissan, η NISMO ενίσχυσε τον συναρμολογημένο στο χέρι κινητήρα V638RETT V6 3.8 λίτρων, που για την περίσταση αποδίδει 720 ίππους και 780 Nm ροπής.
Η θετική αποδοχή του πρωτοτύπου από το κοινό, έχει βάλει σε σκέψεις τις δύο εταιρείες για μια έκδοση παραγωγής.  Σε μια τέτοια  περίπτωση, η Italdesign δεν θα κατασκευάσει πάνω από 50 μονάδες, όπου κάθε αυτοκίνητο θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του τυχερού ιδιοκτήτη του. Όσο για την τιμή του αυτοκινήτου, αυτή  υπολογίζεται ότι θα προσεγγίζει τις 900.000 ευρώ περίπου.
 
Δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα από την κατασκευή του Nissan GT-R50.
 

Διαβάστε περισσότερα για το NISSAN GT-R