Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος και Κωνσταντίνος Βασάλος θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν το βραβευμένο με τον τίτλο του «Car of the Year 2017».

Ύστερα από ταξίδι 9.000 χιλιομέτρων ανάμεσα σε αφιλόξενους προορισμούς, το Peugeot 3008 έφτασε στην ζούγκλα που γυρίζεται το δημοφιλές παιχνίδι Survivor.

Το Peugeot 3008 έπαθλο στο Survivor

7.656 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2017)

Πολύ τυχερός θα είναι ο νικητής της σημερινής δοκιμασίας στο Survivor καθώς το έπαθλο θα είναι ένα Peugeot 3008!

Μια έκπληξη πολύ διαφορετική από τις άλλες περιμένει τον παίχτη του Survivor που θα κερδίσει την δοκιμασία-quiz στο σημερινό επεισόδιο του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Ύστερα από ταξίδι 9.000 χιλιομέτρων ανάμεσα σε αφιλόξενους προορισμούς, το Peugeot 3008 έφτασε στην ζούγκλα που γυρίζεται το δημοφιλές παιχνίδι Survivor. Οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor αναζητούσαν ένα αυτοκίνητο ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός απόλυτα αφιλόξενου τερέν, όντας παράλληλα εξελιγμένο και με σύγχρονες τεχνολογίες ώστε να παρέχει άνεση στους επιβάτες. Nα λοιπόν που ήρθε η ώρα να το αποκτήσει ένας από τους παίκτες.

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος και Κωνσταντίνος Βασάλος θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν το βραβευμένο με τον τίτλο του «Car of the Year 2017», Peugeot 3008.
 
Η παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού επέλεξε το 3008 με τον diesel κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λτ. απόδοσης 120 ίππων. Ο συγκεκριμένος BlueHDi κινητήρας εφοδιάζεται με σύστημα ουρίας (AdBlue), κάτι που το κάνει να έχει εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 111 γρ./100 χλμ., σύμφωνα με την γαλλική φίρμα. Πέραν αυτού, έχει στη φαρέτρα του το σύστημα πρόσφυσης Advanced Grip Control το οποίο επιτρέπει την κίνησή του σε δύσβατα εδάφη, χωρίς ωστόσο να αντικαθιστά την τετρακίνηση.

Για να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός παίκτης..

NEO TRAFIC
moto