4 φωτογραφίες »

Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο.

Πρεμιέρα για τη νεότερη έκδοση του Nissan GT-R NISMO

3.771 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2021)

Η Nissan αποκάλυψε τη νεότερη έκδοση του GT-R NISMO και όπως είναι φυσικό το μοντέλο εντυπωσιάζει!


Η τελευταία έκδοση του Nissan GT-R NISMO μόλις παρουσιάστηκε, πριν το προγραμματισμένο λανσάρισμα του μοντέλου στην Ιαπωνία τον ερχόμενο Οκτώβριο.
 
Το νεότερο GT-R NISMO θα προσφέρεται σε τυπικές και ειδικές εκδόσεις, ενώ αμφότερες θα μπορούν να βαφτούν στη νέα γκρι απόχρωση (Steism Grey) της NISMO που λέγεται ότι εμπνέεται από την άσφαλτο πιστών όπου έχουν βρεθεί τα προηγούμενα GT-R. Οι αγοραστές της ειδικής έκδοσης θα δουν επίσης το αυτοκίνητό τους να εξοπλίζεται με ένα καπό από ανθρακονήματα και αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με κόκκινα διακοσμητικά χαρακτηριστικά.
 
Ενημερώνοντας το GT-R NISMO για το 2022, αξίζει να σημειωθεί πως η Nissan το εξοπλίζει με το νέο λογότυπό της, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ηλεκτρικό Ariya. Στο κομμάτι του κινητήρα δεν έχουν υπάρξει αλλαγές. Ως εκ τούτου, την «καρδιά» του μοντέλου συνεχίζει να αποτελεί ο twin-turbo V6 3,8 λίτρων κινητήρας που προσφέρει 600 ίππους.
 
«Το GT-R NISMO ήταν πάντα μια συνεχής επιδίωξη της απόλυτης οδηγικής απόλαυσης», δήλωσε ο επικεφαλής του GT-R, Hiroshi Tamura. «Ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση, επιδιώκοντας την ακρίβεια των επιδόσεων μέσω της ισορροπίας των εξαρτημάτων του κινητήρα και του βάρους, ενώ εξελίσσουμε σταδιακά την εμφάνιση του GT-R για να προσφέρουμε την απόλυτη ισορροπία ισχύος, απόδοσης και ενθουσιασμού στους πελάτες μας».  
 
Η Nissan δεν έχει επιβεβαιώσει τις τιμές για τα GT-R Nismo και GT-R Nismo Special Edition, αλλά επιβεβαίωσε ότι τα βιβλία παραγγελιών θα ανοίξουν αυτό το φθινόπωρο.
 

ELASTIKA 2024
NISSAN