5 φωτογραφίες »

Οι παραγγελίες θα μπορούν να γίνουν από τον Οκτώβριο, ενώ οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από το νέο έτος.

Πρεμιέρα για την Bentley Continental GT Mulliner κουπέ

3.153 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2020)

Τη νέα Continental GT Mulliner κουπέ παρουσίασε επίσημα η Bentley, με το μοντέλο να εντάσσεται δίπλα στην κάμπριο έκδοση που είδαμε πριν από λίγο διάστημα.


Η νέα Bentley Continental GT Mulliner κουπέ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις 22 Σεπτεμβρίου στο Salon Privé του Ηνωμένου Βασιλείου, ωστόσο η βρετανική μάρκα προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψή του. Μάλιστα γνωστοποίησε πως οι παραγγελίες θα μπορούν να γίνουν από τον Οκτώβριο, ενώ οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από το νέο έτος.
 
Το πολυτελές κουπέ λαμβάνει μια γρίλια με σχεδιασμό «διπλού διαμαντιού» που αντικαθιστά το τυπικό πλέγμα. Αυτό το μοτίβο εμφανίζεται επίσης στους μπροστινούς αεραγωγούς, τη στιγμή που τα καπάκια του καθρέφτη έχουν φινίρισμα ασημί σατέν. Το αυτοκίνητο πατάει σε τροχούς 22 ιντσών, ενώ στο πίσω μέρος το σχέδιο των φωτιστικών σωμάτων και των απολήξεων της εξάτμισης έρχονται σε πλήρη συνάφεια.
 
Το εσωτερικό είναι για μία ακόμα φορά το σημείο όπου η Bentley δίνει πραγματικά έμφαση στην πολυτέλεια. Το τμήμα Mulliner προσφέρει στους πελάτες οκτώ διαφορετικούς συνδυασμούς τριών χρωμάτων, ενώ όπως και στο εξωτερικό μέρος έτσι και στην καμπίνα βλέπουμε το μοτίβο του «διπλού διαμαντιού». Η κεντρική κονσόλα είναι περιτριγυρισμένη από μεταλλικά διακοσμητικά χαρακτηριστικά, ενώ δε λείπουν και το ξύλινο στοιχείο από καρυδιά.
 
Η Continental GT Mulliner προσφέρεται είτε με τον twin-turbo 6,0 λίτρων W12 κινητήρα που προσφέρει 634 ίππους είτε με τον twin-turbo 4,0 λίτρων V8 που δίνει ισχύ 550 ίππων.

LEASING APRILIOS
skoda