2 φωτογραφίες »

Αμφότερα τα μοντέλα θα διαθέτουν ισχυρές AMG εκδόσεις.

Σε κομβόι δοκιμών οι νέες Mercedes C-Class και GLC (+vid)

2.613 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2020)

Σε ταυτόχρονες δοκιμές εξέλιξης εντοπίστηκαν οι επερχόμενες Mercedes C-Class και GLC, οι οποίες δεν μπόρεσαν να περάσουν απαρατήρητες από τους κατασκοπευτικούς φακούς των φωτογράφων που βρέθηκαν στο σημείο.

Όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο, τόσο η C-Class, όσο και η GLC εξακολουθούν να καλύπτονται από καμουφλάζ, κρύβοντας τις λεπτομέρειες σχεδίασης. Ξεκινώντας από τη δεύτερη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το γερμανικό SUV θα έρθει αυξημένο σε μέγεθος σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, στοιχείο το οποίο θα μπορούσε να επιτρέψει στη Mercedes να χωρέσει τρεις σειρές καθισμάτων στο εσωτερικό. Αναφορικά με τους κινητήρες οι φήμες αναφέρουν πως η Mercedes θα επιλέξει μία σειρά από 2λιτρα μοτέρ, συμπεριλαμβανομένων υβριδικών και plug-in κινητήρων.
 
Η μεγαλύτερη GLC θα βασιστεί στην πλατφόρμα MRA της εταιρείας, η τροποποιημένη έκδοση της οποίας θα αποτελέσει τη βάση και για την C-Class. Περνώντας λοιπόν στη C-Class, οι ενδείξεις που υπάρχουν υπαγορεύουν  πως το μήκος της θα αυξηθεί, αφενός για να παρέχει περισσότερη άνεση στους πίσω επιβάτες και αφετέρου για να μπορούν να εγκατασταθούν καλύτερα οι μπαταρίες στις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις που ετοιμάζει η Mercedes.
 
H νέα C-Class θα διατεθεί τόσο σε βενζίνη όσο και σε diesel και φυσικά θα υπάρχουν εκδόσεις που θα εξοπλίζονται με σύστημα 48 Volt και υβριδική μονάδα για μείωση της κατανάλωσης, των ρύπων και βελτίωση των επιδόσεων. Ένα e-Boost περίπου 100 Nm θα μπορεί να δώσει έξτρα ζωντάνια ακόμα και στις βασικές τετρακύλινδρες εκδόσεις, βοηθώντας ταυτόχρονα την τήρηση των προδιαγραφών ρύπων και για το μέλλον.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως μετά την άφιξη του κανονικού μοντέλου (που θα έρθει σε σεντάν, βάγκον και κουπέ αμάξωμα), η μάρκα θα διαθέσει στο μέλλον «καυτές», AMG εκδόσεις για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για την GLC.
 

AUTOFIT PASXA
vw