2 φωτογραφίες »

Στιγμιότυπο από τις δοκιμές του μοντέλου στον δρόμο.

Στο δρόμο η E-Class coupe facelift (+vid)

5.743 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2020)

H ανανεωμένη E-Class αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σύντομα εφοδιασμένη με ήπια υβριδικά σύνολα και με ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση.

H Μercedes εργάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει τα νέα της μοντέλα μέσα στο 2020. Ένα από αυτά θα είναι και η ανανεωμένη E-Class coupe που έχει «συλληφθεί» να δοκιμάζεται αρκετές φορές, άλλοτε με βαρύ και άλλοτε με ελαφρύ καμουφλάζ, στους δρόμους της Γερμανίας.

Το πρωτότυπο αυτή την φορά φορά  τα νέα φωτιστικά σώματα που είναι εμπνευσμένα από άλλα τελευταίας γενιάς μοντέλα της μάρκας, ενώ οι μαύρες ταινίες στο πίσω μέρος μας αφήνει να καταλάβουμε πως θα δούμε και εκεί διαφοροποιήσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να δούμε φώτα που θα μοιάζουν αρκετά με αυτά της S-Class Coupe.

Φυσικά, η ανανεωμένη Ε-Class θα διατηρήσει το ντελικάτο και κομψό στυλ της και θα εφοδιαστεί με νέα σετ από ζάντες και πιθανότατα θα λάβει στην παλέτα της νέα χρώματα. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της καμπίνας, το τελευταίας γενιάς MBUX σύστημα infotainment θα λάβει το χρίσμα για να αντικαταστήσει τo, παλιό πια, COMAND.  Eπίσης, παρά τις προηγούμενες φήμες, φαίνεται ότι το μοντέλο δεν θα λάβει αυτόνομες τεχνολογίες οδήγησης τρίτου επιπέδου, αλλά θα βελτιώσει τα χαρακτηριστικά των τεχνολογιών δεύτερου επιπέδου με τις οποίες εξοπλίζεται.

Τα ράφια των κινητήρων συνόλων αναμένεται να γεμίσουν με ήπια υβριδικούς κινητήρες τόσο σε ό,τι αφορά την απλή E-Class όσο και τις AMG εκδόσεις, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.
 

Mercedes
moto