Η νέα γενιά του Ford Mondeo επανέρχεται δυναμικά στην κατηγορία των μεσαίων.

Το Honda HR-V, αν και αποκαλείται από τους Ιάπωνες «πρωτότυπο», εντούτοις δεν προβλέπονται αλλαγές στην έκδοση παραγωγής του, η διάθεση της οποίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο 2ο μισό του 2015.

Πλήρης η γκάμα κινητήρων του 500Χ, με μοτέρ turbo και ατμοσφαιρικά βενζίνης και diesel, από 1,3 λίτρα.

Το ισχυρότερο και γρηγορότερο Qashqai είναι αυτό που φέρει το 1.6 DIG-T turbo μοτέρ των 163 ίππων, που του επιτρέπει να κάνει το 0-100 σε 9,1 δλ., την ίδια στιγμή που έχει κατανάλωση 5,8 λτ./100 χλμ.

Κομψότητα και δυναμισμός για το νέο Suzuki Vitara, το οποίο ακολουθεί (και εξελίσσει) τα σχεδιαστικά χνάρια του SX4 S-Cross.

Το Toyota Mirai με κυψέλες υδρογόνου θα πατήσει ευρωπαϊκό έδαφος το προσεχές καλοκαίρι.

Η ευρωπαϊκή εμπορική πορεία της νέας CLA Shooting Brake θα ξεκινήσει τον προσεχή Ιανουάριο, με τα πρώτα αυτοκίνητα να παραδίδονται στους κατόχους τους τον Μάρτιο.

Προσθιοκίνητη, εκτός από τετρακίνητη, με νέους turbo κινητήρες και με σχεδίαση που θα τονίσει το δυναμισμό της, η επόμενη BMW X1 αναμένεται το 2015 στις αγορές (κατασκοπευτική εικόνα).

Τα νέα μοντέλα του 2015

134.055 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/1/2015

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο «hot» αφίξεις νέων μοντέλων, που θα δούμε από κοντά την καινούργια χρονιά στη χώρα μας.

Renault: εκπτώσεις και δώρα
Yokohama: BluEarth-GT AE51 Για εξαιρετική πρόσφυση, υψηλή αντοχή & χαμηλή αντίσταση κύλισης!

Το 2015 περιμένουμε στην ελληνική αγορά δεκάδες νέα και ανανεωμένα μοντέλα, τα οποία αναμένεται να εντείνουν τον ανταγωνισμό στις κατηγορίες που ανήκουν, με κριτήρια τις τεχνολογίες, τη σχεδίαση τους κ.ά. 

Εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα 30 hot
μοντέλα που θα φτάσουν στην Ελλάδα τους επόμενους 12 μήνες και θα μας απασχολήσουν. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να είστε ενημερωμένοι για τις σημαντικότερες αφίξεις του 2015. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ