2 φωτογραφίες »

Το νέο Peugeot 3008 απέναντι στο προηγούμενο

43.351 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2020)

Φρεσκάρισμα ουσίας: Φορώντας τον μανδύα των νέων Peugeot και με αναβαθμισμένο τεχνολογικό προφίλ, το ανανεωμένο Peugeot 3008 ετοιμάζεται για μια ακόμα καλύτερη πορεία, όντας πλήρες από την αρχή.


Το ανανεωμένο Peugeot 3008 έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του (σ.σ. έχει παραχθεί σε παραπάνω από 800.000 μονάδες από το 2016 που παρουσιάστηκε), με τις πωλήσεις του να ξεκινούν στη χώρα μας από τον Δεκέμβριο σε τιμές παραπλήσιες με του τωρινού μοντέλου. Ένα μοντέλο πολύ σημαντικό τόσο για την Peugeot όσο και για την κατηγορία γενικότερα που είχατε ήδη την ευκαιρία να δείτε στην ελληνική «Έκθεση του AutoΤρίτη». Ξεκινώντας την πορεία του στην αγορά, ο πρώτος αντίπαλός του είναι φυσικά ο εαυτός του. Ας δούμε λοιπόν τις διαφορές του και το σημαντικότερο πλεονέκτημά του σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά στο θέμα που ακολουθεί.

Εμφάνιση: Σύμφωνο με τα νέα σχεδιαστικά Peugeot
Το αισθητικό προφίλ του Peugeot 3008 διαφοροποιείται όσον αφορά στη σχεδίαση του εμπρόσθιου μέρους, ενσωματώνοντας στοιχεία που παραπέμπουν στα υπόλοιπα μοντέλα της Peugeot. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει νέα LED φώτα ημέρας στο στυλ των «νυχιών» που εκτείνονται μέχρι κάτω, αλλά και σημαντικά μεγαλύτερη μπροστινή μάσκα, που επεκτείνεται κάτω από τους ανασχεδιασμένους προβολείς. Ιδιαίτερη είναι και η προσθήκη του λογότυπου 3008, πάνω από το εταιρικό λογότυπο, για να αναδείξει την αναβαθμισμένη έκδοσή του. Στα πλαϊνά διατηρεί τις όμορφες γραμμές του προηγούμενου, ενώ ελαφρά ανασχεδιασμένα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα. Συνολικά διατηρεί τον δυναμικό και ξεχωριστό χαρακτήρα του προκάτοχου 3008, ενισχύοντας όμως την εκλεπτυσμένη του αισθητική.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

OPEL NEA MONTELA
test center