Ρεκτιφιέ Κουρτίδη στην Ηλιούπολη
Ρεκτιφιέ Κουρτίδη στην Ηλιούπολη
Ρεκτιφιέ Κουρτίδη στην Ηλιούπολη
  • Ρεκτιφιέ Κουρτίδη στην Ηλιούπολη
  • Ρεκτιφιέ Κουρτίδη στην Ηλιούπολη
  • Ρεκτιφιέ Κουρτίδη στην Ηλιούπολη

Ρεκτιφιέ Κουρτίδη στην Ηλιούπολη

2988 Επισκέψεις στο άρθρο

- Εμπειρία από το 1980
- Παντός είδους επισκευές και μετατροπές κινητήρων
- Σύγχρονος εξοπλισμός
- Συνεργασία με επαρχία

VAG DYNAMICS BY KOLIAS
ΧΑΛΚΙΔΗΣ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - BOSCH CAR SERVICE

Εμπειρία από το 1980 με σύγχρονο εξοπλισμό

Με το σωστό ρεκτιφιέ εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του κινητήρα. Λειτουργεί και πάλι όπως όταν ήταν καινούργιος, κερδίζοντας (και με το παραπάνω) την χαμένη του ισχύ. Παράλληλα επιτυγχάνεται και μείωση στους ρύπους και στην κατανάλωση καυσίμου, καθώς ο κινητήρας μπορεί να λειτουργήσει πιο αποδοτικά. Τέλος, το κόστος του μπορεί να είναι σαφώς μικρότερο σε σχέση με την αντικατάσταση του κινητήρα.
 
Στο Ρεκτιφιέ Κουρτίδη μπορείτε να είστε σίγουροι πως ο κινητήρας σας βρίσκεται σε καλά χέρια. Η εταιρεία λειτουργεί στην Ηλιούπολη από το 1980, έχοντας συγκεντρωμένη εμπειρία 2 γενιών. Δεν είναι τυχαία από τους κορυφαίους στον κλάδο. Εξειδικεύεται σε ρεκτιφιέ κυλίνδρων, στροφάλου και εδρών, σε πλάνισμα καπακιών μηχανής, καθώς και σε ελέγχους για ρήγματα σε οποιοδήποτε μέρος του κινητήρα. Το 2020 το Ρεκτιφιέ Κουρτίδη επένδυσε σε νέα, σύγχρονα μηχανήματα SERDI, της κορυφαίας Γαλλικής εταιρείας κατασκευής μηχανών εξειδικευμένα στο ρεκτιφιέ, καθώς και σε νέο πλυντήριο υπέρυθρων ακτινών.
 

Παντός είδους επισκευές και μετατροπές

Το Ρεκτιφιέ Κουρτίδη αναλαμβάνει υπεύθυνα παντός τύπου επισκευές μηχανών, από οχήματα πόλης ως βαρέα οχήματα και τρακτέρ, καθώς και μηχανών θαλάσσης. Σε περίπτωση μάλιστα που επιθυμείτε μετατροπή σε υγραέριο, το Ρεκτιφιέ Κουρτίδη μπορεί να την περατώσει με απόλυτο επαγγελματισμό. Για τους αναγνώστες μας στην επαρχία, να πούμε τέλος πως το Ρεκτιφιέ Κουρτίδη μπορεί να εξυπηρετήσει και πελάτες εκτός Αθηνών.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »