ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Καινούργια ανταλλακτικά

Ανταλλακτικά, καινούργια, μεταχειρισμένα. Ανταλλακτικά Φανοποιίας. Γνήσια ανταλλακτικά, After Market, OEM parts για Toyota, Fiat, Vw, Ford, Opel, Honda, Peugeot, Renault, Hyundai, Mercedes, Skoda.

 


Πολλοί είναι αυτοί που έχουν μπει στο δίλλημα έστω και για μία φορά, αν θα πρέπει να αγοράσουν καινούργιο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό τους. Σύμφωνα με τις οδηγίες των αντιπροσωπιών αλλά και των κατασκευαστών κάθε κομμάτι του αυτοκινήτου πρέπει να αντικαθίσταται με ένα άλλο καινούργιο, διατηρώντας έτσι σε άριστη κατάσταση το εκάστοτε όχημα.
Έτσι ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε τους λόγους, που είναι προτιμότερο να επιλέξει κάποιος την αντικατάσταση μιας ζημίας με καινούργιο ανταλλακτικό, αποφεύγοντας ότι άλλο κυκλοφορεί στην αγορά.
 

  1. Δεν χάνεται η εγγύηση που υπάρχει στο αυτοκίνητο από τον κατασκευαστή.
  2. Το καινούργιο ανταλλακτικό είναι καλύτερο ποιοτικά.
  3. Μειώνει τις πιθανότητες να χρειαστεί πάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλαγή.
  4. Είναι αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής.
  5. Έχει το ίδιο το ανταλλακτικό εγγύηση 2 ετών.
Πολλοί ωστόσο θα αναρωτηθούν, δεν έχει μειονεκτήματα η αγορά ενός καινούργιου ανταλλακτικού; Η απάντηση είναι πως και βέβαια έχει, τα οποία είναι σαφώς λιγότερα αλλά και σπανιότερα να συμβούν. Το πρώτο και κύριο είναι το κόστος, σε σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στην πιάτσα, ενώ ένα δεύτερο είναι η δυσκολία κάποιες φορές να βρεθεί το ανταλλακτικό ή η καθυστέρηση που μπορεί να υπάρξει σε περίπτωση, που δεν υπάρχει στην χώρα μας και πρέπει να αποσταλεί από το εξωτερικό, ώστε να επισκευαστεί η βλάβη.

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε και κάποιες περιπτώσεις που ο καταναλωτής  αναγκάζεται να πληρώσει και να τοποθετήσει ολόκληρο το ανταλλακτικό, έστω και αν η ζημιά που υπάρχει βρίσκεται μόνο σε ένα μέρος αυτού, καθώς η παραγωγή του από το εργοστάσιο είναι τέτοια, που δεν προσφέρεται το μεμονωμένο μέρος που έχει τη βλάβη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

καινούργια ανταλλακτικά

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός