Ήρθε το κρύο, καιρός για… service!

Ήρθε το κρύο, καιρός για… service!

Έφτασε ο χειμώνας! Ο πιο απαιτητικός μήνας για το αυτοκίνητο σου. Δες πως θα το έχεις πλήρως λειτουργικό και σε αυτές τις συνθήκες.

Οδηγός αγοράς ανταλλακτικών

Οδηγός αγοράς ανταλλακτικών

Μια επιτυχημένη αγορά ανταλλακτικά αυτοκινήτων πρέπει να συνοδεύεται από δύο βασικές προϋποθέσεις: να είναι οικονομικά και κατάλληλα για το όχημα. ¶ρα προτού προβείς στην αγορά ανταλλακτικών οφείλεις να γνωρίζεις τα βασικα.

Aftermarket ή γνήσια;

Aftermarket ή γνήσια;

Όταν ψάχνεις καινούρια ανταλλακτικά θα στραφείς είτε σε γνήσια, είτε σε aftermarket. Δες σε τι διαφέρουν οι δύο κατηγορίες και ποια σε συμφέρει περισσότερο.

Τι προσέχεις στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά

Τι προσέχεις στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά

Είσαι από αυτούς που θέλουν να την βγάλουν «οικονομικά»; Δες τι πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και τι «παίζει» με τις εγγυήσεις τους!

Φροντίζουν ότι αγαπάτε!

Φροντίζουν ότι αγαπάτε!

Από το 2008 η Cityparts έχει σκοπό την κάλυψη της ανάγκης των καταναλωτών για την προμήθεια των απαραίτητων ανταλλακτικών στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής.

 All About φίλτρα

All About φίλτρα

Η καλή και σωστή λειτουργία του κινητήρα εξαρτάται από τα φίλτρα που χρησιμοποιείς.. Ας δούμε λοιπόν τα διάφορα είδη φίλτρων που υπάρχουν και ποιες είναι οι λειτουργίες τους.

Nεα - Αρθρα - Παρουσιασεις - Δοκιμες

Καινούργια ανταλλακτικά - Ανταλλακτικά, καινούργια, μεταχειρισμένα. Ανταλλακτικά Φανοποιίας. Γνήσια ανταλλακτικά, After Market, OEM parts για Toyota, Fiat, Vw, Ford, Opel, Honda, Peugeot, Renault, Hy

καινούργια ανταλλακτικά

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός