Ο επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου ή η χρήση παράλληλου εγκεφάλου προσφέρει αυξημένη απόδοση και οικονομία

  Προγραμματισμός ECU

  106303 Επισκέψεις στο άρθρο

  Chip tuning είναι η αναβάθμιση- βελτίωση της ισχύος του κινητήρα. Η εταιρεία Keraboss παρέχει υπηρεσίες για ηλεκτρονικές βελτιώσεις με τη νέα γενιά εξωτερικών παράλληλων εγκεφάλων, με ασφάλεια, χωρίς μηχανικές παρεμβάσεις, ώστε να βελτιώσετε την ιπποδύναμη και τη ροπή του κινητήρα του αυτοκινήτου σας.
  Ο επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου ή η χρήση παράλληλου εγκεφάλου θα προσφέρει αυξημένη απόδοση 8-10% στα ατμοσφαιρικά, έως 22% στα turbo και 25-30% στα diesel. Παράλληλα ο επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου, λόγω της αυξημένης ροπής που επιφέρει, προσφέρει και οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  mousakian 102021
  ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
  • Kostis

   Αδυνατώ να πιστέψω ότι ένα πρόγραμμα μπορεί να επιτύχει ταυτόχρονα αύξηση επιδόσεων και μείωση κατανάλωσης. Αν ήταν έτσι απλά θα το έκανε και ο κατασκευαστής (και θα διαφήμιζε καλύτερες επιδόσεις και μικρότερη κατανάλωση).

  • Makis

   Και όμως έτσι είναι.. Έχω ένα golf 4 1800 turbo με 150 hp από την μάνα του.. Το έκανα 210 hp με πρόγραμμα.. Χαμηλά και μέσα στην πόλη καίει 30 %λιγότερο βενζίνη είδα διαφορά βέβαια στα γκάζια εννοείται ότι καίει πάρα πάνω!