Εξάτμιση: Τα 4 τι και πως! Από έναν TOP Expert!

Διαβάστηκε από 3238 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/6/2018

Ποια εξάτμιση να βάλω; Τι πρέπει να προσέξω; Υπάρχει εγγύηση και πως θα γλιτώσω κάποια χρήματα; Όλες απαντήσεις στο «πιάτο» από την GP Exhaust!

 
Πριν από μερικές μέρες μιλήσαμε για τα πλεονεκτήματα της σωστής λειτουργίας της εξάτμισης, και με ποια κριτήρια θα πρέπει να την επιλέγουμε.  Ζητήσαμε λοιπόν από έναν top expert στις εξατμίσεις, να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του σχετικά με το εξάρτημα, το οποίο χαρακτηρίζει το κινητήρα όσο κανένα άλλο.

 Ας δούμε λοιπόν τι μας απάντησε ο κύριος Λάμπρος Παππάς της GP Exhaust στα 4 βασικά ερωτήματα που του κάνουν οι υποψήφιοι πελάτες.

 Ψάχνεις να βρεις εξάτμιση;
Εύκολα στη μηχανή αναζήτησης του autotriti.gr με 1 κλικ εδώ. 


Πως καθορίζω τι ακριβώς μου χρειάζεται (άρα και τι χρήμα θα δώσω).

Το πιο βασικό σε αυτή την ερώτηση είναι το ποιο είναι το αυτοκίνητο που διαθέτει ο πελάτης. Επίσης το πόσο  θα κερδίσει από την βελτίωση της εξαγωγής του. Σημειώστε πως υπάρχουν κινητήρες που με ένα ολοκληρωμένο σύστημα  κερδίζουν και 10% της αρχικής ιπποδύναμης και άλλοι κινητήρες που με το ζόρι φθάνουν στο 2 – 4% .

Τι ρωτάω –Τι κοιτάω–Τι προσέχω –Τι συγκρίνω  σε αυτά που μου προτείνουν.

Για τα αυτοκίνητα που θα βελτιώσουμε προσέχουμε τα εξής:
- να μην ξεφεύγουν από τα όρια καυσαερίων που ορίζει ο νόμος (φθηνός καταλύτης)
- τα υλικά κατασκευής , απαραίτητη προϋπόθεση να είναι σε inox 304 (για αντοχή στο χρόνο)  
- τον θόρυβο που θα εκπέμπει το σύστημα εξαγωγής που θα βάλουμε (ώστε να μην είναι
  δυνατός και μας κουράζει).

Τι άλλο ζητάω (π.χ εγγύηση, τι είδους, τι καλύπτει)

Η εγγύση είναι ένα βασικό στοιχείο που εξετάζουμε για τα προϊόντα που θα επιλέξουμε. Προτιμούμε αυτά που θα μας καλύψουν σε βάθος χρόνου. Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, σωστή απόσβεση των χρημάτων μας και καμία  δυσάρεστη έκπληξη.

Πως γλιτώνω λεφτά (στην αγορά , στη χρήση)

Για να μην ξοδεύουμε άδικα λεφτά, θα πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε να κερδίσουμε από μία βελτίωση. ¶ρα και πόσο βαθειά θα μπει το χέρι στην τσέπη (γι αυτήν την επένδυση). Με την σωστή έρευνα στην αγορά επιλέγουμε τον βελτιωτή που έχει «όνομα», εμπειρία και που θα μας καλύψει με την μέγιστη εγγύηση και την σωστή δουλειά του (όχι  απλά με γνώμονα την φθηνότερη τιμή).  

Ποιος "είστε εσείς"  

GP Exchaust

Είμαστε στον χώρο της βελτίωσης,  στα συστήματα εξαγωγής  πάνω από 20 χρόνια!
Διαθέτουμε τα πιο  εξειδικευμένα μηχανήματα συγκόλλησης και επεξεργασίας για την κατασκευή εξατμίσεων.
Οι γνώσεις και η εμπειρία μας  στον χώρο, σε συνδυασμό με τα δείγματα δουλειάς  μας, μας έχουν φέρει ψηλά στην προτίμηση του κοινού και στις πρώτες θέσεις των Experts της αγοράς.
 

 

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

 • Κορυφαίες λάμπες Led Αυτοκινήτου

  Η εταιρεία HELECO δίνει άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα του φωτισμού για το αυτοκίνητο, στοχεύοντας στην Ασφάλεια, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Μεγάλη γκάμα προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές.
   2130387078 Περισσότερα
 • Ποιοτικές βελτιώσεις - εξειδικευμένο service

  Στο συνεργείο NTTS θα βρεις ότι χρειαστείς στους τομείς των βελτιώσεων αλλά και του εξειδικευμένου service για Nissan & Toyota. Λάδια, μπουζί, φίλτρα και άλλα προϊόντα καθώς και μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, μεταξύ άλλων ευθυγράμμιση και τοποθέτηση ελαστικών.
   2106635755 Περισσότερα
 • Προγραμματίζει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα

  Η «Microchips Tuning» βρίσκεται στο χώρο της βελτίωσης από το 2003. Εχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα αποτελέσματα και οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η απόδειξη της ποιότητας. 
   2104838357 Περισσότερα
 • Εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις δυνατότητες του κινητήρα σας!

  Η ΚΒ δραστηριοποιεται στο χώρο του προγραμματισμού των εγκεφάλων των μηχανών εσωτερικής καύσης, ώστε να αξιοποιόυνται στο μέγιστο οι δυνατότητες του κινητήρα του αυτοκινήτου. Πάντα με τα εργοστασιακά πλαίσια ασφάλειας, αξιοπιστίας και σωστής λειτουργίας.  6986008035 - 6942205050 Περισσότερα
 • Ποιοτική αναβάθμιση αυτοκινήτων!

  Αριστα καταρτισμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο από την BIGAS Ιταλίας! Το 35% το προσωπικού είναι απόφοιτοι ανώτατων Πολυτεχνικών σχολών. Πολυετής εμπειρία στην ρύθμιση των κινητήρων. Λογικές τιμές, με δημιουργία προσφορών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη.  2103410108 Περισσότερα
 • Τα πάντα για τα εξαρτήματα μετάδοσης

  Η εταιρεία Γκατζελάκης, ασχολείται με την κατασκευή εξαρτημάτων μετάδοσης και με την υποστήριξη αυτών για αυτοκίνητα. Τα εξαρτήματα που κατασκευάζει είναι, μεταξύ άλλων: Μπλοκέ διαφορικά τύπου Τόρσεν. Ημιαξόνια βελτιωμένα για μεγάλες απαιτήσεις. 
   2467042690 Περισσότερα

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 • Εξοπλισμός συνεργείων κορυφαίας ποιότητας

  Η Βenzer Ηellas δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στην εμπορία εξοπλισμών συνεργείου. Από τον Οκτώβριο του 2016 αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια τον καταξιωμένο Γερμανικό οίκο στο χώρο των μηχανημάτων συνεργείου Weber GmbH.
   2105317545 Περισσότερα
 • Βάλε τα πιο cool gadgets για τον ήχο στο αυτοκίνητο σου!

  Στο visualstore.gr θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να τοποθετήσετε στο αυτοκίνητο σας το ηχοσύστημα που επιθυμείτε. Παράλληλα διαθέτει συναγερμούς, μπαταρίες, μονωτικά κ.α., όλα εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές.   2106749586 Περισσότερα
 • Αξεσουάρ αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές!

  Στο Ribas Stores θα βρείτε μία τεράστια γκάμα από αξεσουάρ αυτοκινήτου, όπως συναγερμούς, ηχοσυστήματα, ηχεία, φωτισμός led - xenon, ηλεκτρονικά κλειδιά, στις καλύτερες τιμές και σε μικρό χρόνο παράδοσης   24630 55377 Περισσότερα
 • Κορυφαία ηχοσυστήματα διεθνούς φήμης

  Pioneer: άριστα προϊόντα ασύγκριτης απόδοσης. Ράδιο – CD, multimedia ηχοσυστήματα, GPS, ενισχυτές και πολλά άλλα με τη «σφραγίδα» μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο. Ανταγωνιστικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.
   2109554355 Περισσότερα
 • Κορυφαίες λάμπες Led Αυτοκινήτου

  Η εταιρεία HELECO δίνει άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα του φωτισμού για το αυτοκίνητο, στοχεύοντας στην Ασφάλεια, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Μεγάλη γκάμα προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές.
   2130387078 Περισσότερα
 • Ο ειδικός στο detailing!

  Στην Glaze θα βρείτε όλα τα προϊόντα που αφορούν την περιποίηση του αυτοκινήτου. Καθαριστικά, προϊόντα για την περιποίηση του εσωτερικού, για φινίρισμα, για γυάλισμα και όλα τα αξεσουάρ, όλα άριστης ποιότητας και σε εξαιρετικές τιμές.  2106021000 Περισσότερα
 • Αξιόπιστα συστήματα συναγερμού!

  Η METASYSTEM από το 1995 είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του κορυφαίου Ιταλικού κατασκευαστικού οίκου METASYSTEM SPA, η οποία κατασκευάζει συστήματα συναγερμού – συστημάτων ασφαλείας και εφαρμογών τηλεματικής. Προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη και service.  2109764600-4 Περισσότερα
 • Μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο

  Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Autοgadget.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ αυτοκινήτου, σε ανταγωνιστικές τιμές , κρατώντας όμως πάντα την ποιότητα των προϊόντων σε υψηλά επίπεδα. Αμεση εξυπηρέτηση & φιλικό προσωπικό που θα λύσει όλες σας τις απορίες.
   6976903023 Περισσότερα
 • Ο ειδικός στα ανταλλακτικά!

  Στο κατάστημά της AUTO PARTS ΣΑΡΔΕΛΗΣ θα βρείτε μία πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, μπαταρίες, λιπαντικά και αξεσουάρ (XENON κτλ), όλα εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!   2106003492 Περισσότερα
 • Τα πάντα για τα αξεσουάρ αυτοκινήτου!

  Στη Dousis Sound θα βρείτε υψηλής ποιότητας αξεσουάρ, όπως συναγερμούς, ηχεία, ράδιο, μπαγκαζιέρες, σχάρες κλπ. Επιπλέον προσφέρει τοποθετήσεις Car Multimedia, Ηχοσυστημάτων και διάφορων Αξεσουάρ Tuning. Όλα σε εξαιρετικές τιμές!  2105752798 Περισσότερα

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

 • Ποιοτικές βελτιώσεις εξάτμισης

  GP Exhaust: κορυφαίος επαγγελματισμός, εξειδικευμένο προσωπικό, άριστα δείγματα δουλειάς. Ταχύτατη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές. Συστήματα εξαγωγής που ξεχωρίζουν τόσο σε απόδοση όσο και στην τέλεια εφαρμογή.
   2105764642 Περισσότερα
 • Επισκευές και εγκαταστάσεις εξατμίσεων!

  Η Ανδρεαδάκης, με παρουσία στο χώρο που πλησιάζει τις 4 δεκαετίες, εδρεύει σε ένα ιδιόκτητο χώρο 200 τετραγωνικών μέτρων. Η εταιρεία αναλαμβάνει επισκευές και αντικαταστάσεις εξατμίσεων σε επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά, λεωφορεία, χωματουργικά μηχανήματα και Ι.Χ. αυτοκίνητα.  2821072616 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός