Κερί αυτοκινήτου με καρναούμπα DIAMOND
Κερί αυτοκινήτου με καρναούμπα DIAMOND
Κερί αυτοκινήτου με καρναούμπα DIAMOND
  • Κερί αυτοκινήτου με καρναούμπα DIAMOND
  • Κερί αυτοκινήτου με καρναούμπα DIAMOND
  • Κερί αυτοκινήτου με καρναούμπα DIAMOND

Κερί αυτοκινήτου με καρναούμπα DIAMOND

1192 Επισκέψεις στο άρθρο

Το κερί αυτοκινήτου Diamond περιέχει στη σύνθεση του Βραζιλιάνικο κερί καρναούμπα, κερί παραφίνης υψηλής ποιότητας και νανοϋλικά, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προστασία και μακράς διάρκειας λάμψη στην εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου.

mousakian 102021
Καλογερόπουλος Παύλος Σ.

Με τη χρήση του, το κερί αυτοκινήτου Diamond δημιουργεί μια προστατευτική μεμβράνη πολλαπλών επιπέδων και μεγάλης αντοχής στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, η οποία προστατεύει από γδαρσίματα, όξινη βροχή και υπεριώδη ακτινοβολία. Διαθέτει ισχυρή ικανότητα προστασίας που συντελεί στην εύκολη απομάκρυνση της βρωμιάς και τη γρήγορη αφαίρεση πίσσας και ρετσινιού από το χρώμα του αυτοκινήτου. Προσφέρει άμεση αποκατάσταση της λάμψης του χρώματος. Ταυτόχρονα, η ειδική προστατευτική μεμβράνη πολλαπλών επιπέδων παρέχει UVR προστασία και συμβάλλει στην αποφυγή της εκφύλισης του χρώματος του αυτοκινήτου.

Προσφέρει υψηλής ποιότητας προστασία και μακράς διάρκειας λάμψη στην εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου. Γυαλίζει και προστατεύει την επιφάνειά έως 12 μήνες. Εξαφανίζει μικρογρατζουνιές και μικρογδαρσίματα.

Κατάλληλο για την συντήρηση του χρώματος του αυτοκινήτου, του σκάφους, της μοτοσυκλέτας και γενικά κάθε μεταλλικής ή πλαστικής επιφάνειας. Βοηθάει το παλιό χρώμα να έρθει στην αρχική του κατάσταση, δίνοντας ξεχωριστή λάμψη. Εξαφανίζει τους λεκέδες της βροχής.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ποιά είναι η Autoline;

Η Autoline A.E. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε όλη την Ευρώπη των προϊόντων Flamigo διαθέτοντας τεράστια γκάμα, που καλύπτει τις ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου και του κάθε καταναλωτή.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Θα χαρούμε πολύ να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που έχετε σχετικά με τις διαδικτυακές πωλήσεις καθώς και θέματα συνεργασίας.
 
Ώρες Λειτουργίας Καταστήματος
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 16:30

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
3o χιλιόμετρο εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2310 512321
EMAIL
[email protected]
ΚΙΝΗΤΟ
6976 655906