Εξάτμιση: Τα 4 τι και πως! Από έναν TOP Expert!

  33426 Επισκέψεις στο άρθρο

  Ποια εξάτμιση να βάλω; Τι πρέπει να προσέξω; Υπάρχει εγγύηση και πως θα γλιτώσω κάποια χρήματα; Όλες απαντήσεις στο «πιάτο» από την GP Exhaust!

  Πριν από μερικές μέρες μιλήσαμε για τα πλεονεκτήματα της σωστής λειτουργίας της εξάτμισης, και με ποια κριτήρια θα πρέπει να την επιλέγουμε.  Ζητήσαμε λοιπόν από έναν top expert στις εξατμίσεις, να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του σχετικά με το εξάρτημα, το οποίο χαρακτηρίζει το κινητήρα όσο κανένα άλλο.

   Ας δούμε λοιπόν τι μας απάντησε ο κύριος Λάμπρος Παππάς της GP Exhaust στα 4 βασικά ερωτήματα που του κάνουν οι υποψήφιοι πελάτες.

  Πως καθορίζω τι ακριβώς μου χρειάζεται (άρα και τι χρήμα θα δώσω).

  Το πιο βασικό σε αυτή την ερώτηση είναι το ποιο είναι το αυτοκίνητο που διαθέτει ο πελάτης. Επίσης το πόσο  θα κερδίσει από την βελτίωση της εξαγωγής του. Σημειώστε πως υπάρχουν κινητήρες που με ένα ολοκληρωμένο σύστημα  κερδίζουν και 10% της αρχικής ιπποδύναμης και άλλοι κινητήρες που με το ζόρι φθάνουν στο 2 – 4% .

  Τι ρωτάω –Τι κοιτάω–Τι προσέχω –Τι συγκρίνω  σε αυτά που μου προτείνουν.

  Για τα αυτοκίνητα που θα βελτιώσουμε προσέχουμε τα εξής:
  - να μην ξεφεύγουν από τα όρια καυσαερίων που ορίζει ο νόμος (φθηνός καταλύτης)
  - τα υλικά κατασκευής , απαραίτητη προϋπόθεση να είναι σε inox 304 (για αντοχή στο χρόνο)  
  - τον θόρυβο που θα εκπέμπει το σύστημα εξαγωγής που θα βάλουμε (ώστε να μην είναι
    δυνατός και μας κουράζει).

  Τι άλλο ζητάω (π.χ εγγύηση, τι είδους, τι καλύπτει)

  Η εγγύση είναι ένα βασικό στοιχείο που εξετάζουμε για τα προϊόντα που θα επιλέξουμε. Προτιμούμε αυτά που θα μας καλύψουν σε βάθος χρόνου. Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, σωστή απόσβεση των χρημάτων μας και καμία  δυσάρεστη έκπληξη.

  Πως γλιτώνω λεφτά (στην αγορά , στη χρήση)

  Για να μην ξοδεύουμε άδικα λεφτά, θα πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε να κερδίσουμε από μία βελτίωση. ¶ρα και πόσο βαθειά θα μπει το χέρι στην τσέπη (γι αυτήν την επένδυση). Με την σωστή έρευνα στην αγορά επιλέγουμε τον βελτιωτή που έχει «όνομα», εμπειρία και που θα μας καλύψει με την μέγιστη εγγύηση και την σωστή δουλειά του (όχι  απλά με γνώμονα την φθηνότερη τιμή).  

  Ποιος "είστε εσείς"  

  GP Exchaust

  Είμαστε στον χώρο της βελτίωσης,  στα συστήματα εξαγωγής  πάνω από 20 χρόνια!
  Διαθέτουμε τα πιο  εξειδικευμένα μηχανήματα συγκόλλησης και επεξεργασίας για την κατασκευή εξατμίσεων.
  Οι γνώσεις και η εμπειρία μας  στον χώρο, σε συνδυασμό με τα δείγματα δουλειάς  μας, μας έχουν φέρει ψηλά στην προτίμηση του κοινού και στις πρώτες θέσεις των Experts της αγοράς.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ