Το αυτοκίνητο αντικατάστασης Toyota θα δοθεί, εφόσον το αυτοκίνητο του πελάτη χρειαστεί να παραμείνει στις εγκαταστάσεις του εξουσιοδοτημένου δικτύου προς επισκευή παραπάνω από μία ημέρα.

Αν κάνετε το μεγάλο σέρβις των 30.000 χλμ. για το νέας γενιάς Yaris, θα σας κοστίσει 18 ευρώ το μήνα.

Tο ενδιάμεσο σέρβις για το νέας γενιάς Yaris 15.000χλμ / 1 έτους σας κοστίζει μόνο 11 ευρώ το μήνα.

Στην Toyota είναι τόσο σίγουροι ότι κάθε αυτοκίνητο Toyota είναι τόσο άψογα κατασκευασμένο, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν 6 χρόνια εγγύηση.

Με εξαργύρωση επιταγής αγορών και τα προνόμια της go Toyota Visa, για μια επισκευή αξίας 1.000 ευρώ, θα πληρώνετε 77 ευρώ τον μήνα.

Μπορείτε να ανανεώσετε την Οδική Βοήθεια του Toyota σας για έναν επιπλέον χρόνο με μόλις 5 ευρώ το μήνα για 12 άτοκες δόσεις και τα προνόμια της go Toyota Visa.

Υπηρεσίες-Προγράμματα-Προνόμια Toyota

24081 Επισκέψεις στο άρθρο

Παρά την αξιοπιστία που έχουν τα ιαπωνικά αυτοκίνητα, οι εγγυήσεις, οι προσφορές και τα after sales προγράμματα, ενισχύουν ακόμα περισσότερο την σχέση των εταιρειών με τον πελάτη.

Με την υποδειγματική δραστηριοποίηση τόσο της Toyota Ελλάς όσο και του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Επισκευαστών της, στην προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μετά την πώληση, το γνωστό after sales service, έχουν καθιερωθεί στην ελληνική αγορά, ως πρωτοπόροι και αδιαμφισβήτητοι ηγέτες, προσφέροντας:

6 χρόνια εγγύηση 
Στην Toyota είναι τόσο σίγουροι ότι κάθε αυτοκίνητο Toyota είναι τόσο άψογα κατασκευασμένο, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν 6 χρόνια εγγύηση. Σε όλα τα αυτοκίνητα Toyota παρέχεται εγγύηση:

-6 ετών / 180,000 χλμ. (ό,τι επέλθει πρώτο) για όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου
-3 ετών χρώματος / επιφανειακής διάβρωσης
-12 ετών για διάτρηση αμαξώματος 


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ