Η χρήση ενός ποιοτικού καυσίμου, από αντίστοιχα ένα ποιοτικό πρατήριο που θα εξασφαλίσει την σωστή ποσότητα γλιτώνει τον οδηγό από βλάβες.

  Προηγμένης τεχνολογίας diesel

  27416 Επισκέψεις στο άρθρο

  Εκτός από το συμβατικό πετρέλαιο κίνησης στη αγορά διατίθενται και κάποια που είναι τεχνολογικά προηγμένα. Χάρη στα πρόσθετα και την ειδική επεξεργασία παρασκευής τους τα πετρέλαια αυτά προσφέρουν ισχυρές καθαριστικές ιδιότητες, προστασία από διάβρωση και φθορά, αυξημένο αριθμό κετανίων (56-57 κετάνια), μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση, μειωμένο θόρυβο και μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά την οδήγηση, επιβαρύνοντας έτσι λιγότερο το περιβάλλον. Η χρήση ενός ποιοτικού καυσίμου, από αντίστοιχα ένα ποιοτικό πρατήριο που θα εξασφαλίσει την σωστή ποσότητα γλιτώνει τον οδηγό από βλάβες (που οφείλονται στο καύσιμο), οι οποίες είναι αρκετά πιο δαπανηρές από την διαφορά τιμής στο λίτρο μεταξύ ενός συμβατικού κι ενός εξελιγμένου καυσίμου.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  AFTER SALES - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  περισσότερα »

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Παναγιωτης

   Στην τελευταία τοποθέτηση με τα πρόσθετα δεν μας εξήγησε επακριβώς ποια είναι αυτά και τι δουλειά κάνει το καθένα. Απλώς επιγράμματικα. Το καλοκαίρι δεν βάζουμε τίποτα στο πετρέλαιο,μόνο το χειμώνα? Να μας δώσετε ονόματα καλών εταιρειών και ποια είναι η ονομασία του πρόσθετου που θα ζητήσουμε για τη δουλειά του που το θέλουμε και κάθε πότε πρέπει να τα βάζουμε δηλαδή στα πόσες χιλιάδες χλμ;

     5

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΥΣΙΜΑ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός