Υπάρχει πλήθος πρόσθετων και χημικών στην αγορά, που στοχεύουν στην βελτίωση της ποιότητας του καυσίμου και της καύσης.

  Τα πρόσθετα και η σημασία τους

  27989 Επισκέψεις στο άρθρο

  Υπάρχει πλήθος πρόσθετων και χημικών στην αγορά, που στοχεύουν στην βελτίωση της ποιότητας του καυσίμου και της καύσης. Έτσι συναντάμε ενισχυτικά καυσίμου, που βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά της ανάφλεξης (αύξηση του αριθμού κετανίων), καθαρίζουν τα μπεκ, βελτιώνουν τις λιπαντικές ιδιότητες του πετρελαίου για μεγαλύτερη προστασία κατά της φθοράς και περιλαμβάνει ένα πακέτο πρόσθετων που συμβάλλουν στην αντοχή του κινητήρα κατά της γήρανσης και της οξείδωσης. ¶λλα πρόσθετα αποτρέπουν τον σχηματισμό μεγάλων κρυστάλλων παραφίνης αυξάνοντας την αξιοπιστία των οχημάτων τον χειμώνα και βελτιώνονταςι την φιλτροδιαπερατότητα πετρελαίου για έως και -33°C, ανάλογα με την ποιότητα του πετρελαίου.
  Όσο παράξενο και αν ακούγεται το πετρέλαιο κίνησης μπορεί να μολυνθεί από μικροοργανισμούς, όπως βακτήρια και μύκητες. Ο κίνδυνος δημιουργείται αν υπάρχει νερό ή συγκέντρωση υδρατμών στο κάτω μέρος του ντεπόζιτου. Οι μικροοργανισμού τροφοδοτούνται από τους άφθονους υδρογονάνθρακες του πετρελαίου. ¶μεση συνέπεια του… εποικισμού είναι ο σχηματισμός λάσπης και οξέων, με αποτέλεσμα τη διάβρωση και το μπλοκάρισμα των φίλτρων. Ειδικά πρόσθετα με αντιμικροβιακή δράση, υπόσχονται λύση στο παραπάνω πρόβλημα.
  Φυσικά υπάρχουν και χημικά καθαριστικά για τα φίλτρα μικροσωματιδίων, που όλα τα σύγχρονα diesel διαθέτουν, με αποτέλεσμα να μην είναι απαραίτητη η (ακριβή) αντικατάστασή τους.
  Υπάρχει πλήθος πρόσθετων και χημικών στην αγορά, που στοχεύουν στην βελτίωση της ποιότητας του καυσίμου και της καύσης.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Παναγιωτης

   Στην τελευταία τοποθέτηση με τα πρόσθετα δεν μας εξήγησε επακριβώς ποια είναι αυτά και τι δουλειά κάνει το καθένα. Απλώς επιγράμματικα. Το καλοκαίρι δεν βάζουμε τίποτα στο πετρέλαιο,μόνο το χειμώνα? Να μας δώσετε ονόματα καλών εταιρειών και ποια είναι η ονομασία του πρόσθετου που θα ζητήσουμε για τη δουλειά του που το θέλουμε και κάθε πότε πρέπει να τα βάζουμε δηλαδή στα πόσες χιλιάδες χλμ;

     6

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΥΣΙΜΑ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός