Ο δωρεάν έλεγχος Summer Check Up 2021, προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional

Δωρεάν έλεγχος & service Fiat, Alfa Romeo, Jeep by Mopar!

2733 Επισκέψεις στο άρθρο

Φέτος το καλοκαίρι οι κάτοχοι μοντέλων των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και επαγγελματικών της Fiat Professional μπορούν να επωφεληθούν από τον δωρεάν τεχνικό έλεγχο και άλλες ειδικές εκπτωτικές προσφορές που προσφέρει η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των δημοφιλών μαρκών.

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD

Με εστίαση στην παροχή υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας & υψηλής προστιθέμενης αξίας η Mopar (επίσημη μάρκα After Sales υπηρεσιών των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional), προσφέρει για ακόμα μία χρονιά το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, Summer Check Up.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους κατόχους των παραπάνω μαρκών να πραγματοποιήσουν έναν λεπτομερή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Kοινοποίησε το »


Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Summer Check Up 2021, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις. Παράλληλα ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού εξασφαλίζει άνετες διαδρομές ακόμα και στις συνθήκες έντονου καύσωνα που συχνά αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα.   

Ο δωρεάν έλεγχος Summer Check Up 2021, προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών των μαρκών και έχει ισχύ μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου (24 Σεπτεμβρίου), καλύπτοντας αυτήν την ιδιαίτερη ευαίσθητη περίοδο όπου μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού πραγματοποιεί ταξίδια και εκδρομές.

Σημειώστε πως παράλληλα με το δωρεάν έλεγχο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από την ειδική έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά συντήρησης, όπως είναι για παράδειγμα το λιπαντικό του κινητήρα, το φίλτρο αέρα και τα μπουζί, αλλά και από τις προνομιακές τιμές για την αντικατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου τους.

Τέλος, στο πλαίσιο του δωρεάν ελέγχου, το κοινό μπορεί να ενημερωθεί και για το πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού της καμπίνας του αυτοκινήτου, D-Fence, το οποίο προσφέρει μια καινοτόμα λύση για ακόμα πιο ασφαλείς και άνετες διαδρομές, συνδυάζοντας τρεις συσκευές υψηλής τεχνολογίας (φίλτρο καμπίνας υψηλής απόδοσης, καθαριστής ατμόσφαιρας της καμπίνας και καθαριστής επιφανειών με φως UV). Το σύστημα D-Fence είναι διαθέσιμο τόσο για τα επιβατικά, όσο και τα επαγγελματικά μοντέλα.

Kοινοποίησε το »