Δωρεάν έλεγχος Kia, ειδικές υπηρεσίες & εκπτώσεις ως 25%

14360 Επισκέψεις στο άρθρο

Το εποχιακό after sales πρόγραμμα της Kia εξασφαλίζει την απόλυτη εργοστασιακή φροντίδα με αποτέλεσμα τη διατήρηση του αγαπημένου σας Kia σε 100% ετοιμότητα για την καθημερινή σας δράση και για ανέμελες καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Επιτέλους ελευθερία μετακινήσεων και οι προετοιμασίες για εξορμήσεις με την οικογένεια ή την παρέα είναι στο απόγειό τους. Ωστόσο μετά από μια μακρά περίοδο ακινησίας ή ελάχιστης χρήσης, το αυτοκίνητο για να μας συνοδέψει με ασφάλεια και χωρίς απρόοπτα πρέπει να είναι ελεγμένο και σωστά συντηρημένο.

Προ-νοώντας λοιπόν, το επιτελείο της Kia Ελλάς σχεδίασε  για τους κατόχους της δημοφιλούς μάρκας, μιά σειρά από ειδικές προσφορές. Στόχος το να ξαναφέρετε το Kia σας σε φόρμα. Ειδικά αν έχετε το Kia σας στην κατοχή σας για πολλά χρόνια (και γιατί όχι άλλωστε, αφού η αντοχή και η αξιοπιστία του είναι απαράμιλλη), έχετε τώρα την ευκαιρία με χαμηλότερο κόστος να αντικαταστήσετε κρίσιμα φθαρτά εξαρτήματα με γνήσια ανταλλακτικά, για να το επαναφέρετε στην αρχική, κορυφαία του ποιότητα, όπως βγήκε από το εργοστάσιο.

Στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Kia σας περιμένουν ως τα τέλη Ιουνίου να κλείσετε ραντεβού και να επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις.
Oι γνήσιες μπαταρίες της Kia είναι διαθέσιμες από 83 ευρώ και προσφέρουν τη μεγαλύτερη (3 χρόνια) εγγύηση της αγοράς
Oι γνήσιες μπαταρίες της Kia είναι διαθέσιμες από 83 ευρώ και προσφέρουν τη μεγαλύτερη (3 χρόνια) εγγύηση της αγοράς

Ειδικές μειωμένες τιμές στις γνήσιες μπαταρίες Kia

Οι γνήσιες μπαταρίες Kia που είναι απορροφητικού στρώματος γυαλιού (AGM) ή οξέος μολύβδου (lead acid), κατασκευάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τα υψηλότερα standards. Έτσι «κουμπώνουν» τέλεια στην προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή θέση, έχουν ακριβώς τις προδιαγραφές που απαιτούνται σε χωρητικότητα & ισχύ εκκίνησης, διασφαλίζουν την άριστη λειτουργία όλων των υποσυστημάτων του αυτοκινήτου, επί μακρόν και σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών και συνοδεύονται από εγγύηση 3 ετών, (είναι η μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς). Στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia, μπορείτε να έχετε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο της μπαταρίας σας έτσι ώστε να κάνετε (αν χρειάζεται) την αντικατάσταση της έγκαιρα από μόλις 83 ευρώ, αποφεύγοντας «δυσάρεστες εκπλήξεις» στις μετακινήσεις.

20% έκπτωση σε ανταλλακτικά & εργασία του συστήματος φρένων (τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες κλπ)

Τα γνήσια τακάκια παρέχουν ασφάλεια με ομοιόμορφη απόδοση φρεναρίσματος. Εξασφαλίζουν σταθερή δύναμη πέδησης σε υψηλές ταχύτητες και συνεχή φρεναρίσματα (ειδικά αν συνδυαστούν με τα γνήσια δισκόφρενα Kia). Περνούν από εξαντλητικά test ελέγχου ασφάλειας, απόδοσης και αντοχής. Μέχρι τέλη Ιουνίου δωρεάν έλεγχος ασφάλειας και (αν χρειαστεί αντικατάσταση) 20% έκπτωση σε ανταλλακτικά & εργασία του συστήματος φρένων (τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες κλπ).     25% έκπτωση σε ανταλλακτικά & εργασία για αντικατάσταση αμορτισέρ Τα εργοστασιακά αμορτισέρ ταιριάζουν τέλεια και έχουν εξελιχθεί μαζί με το αυτοκίνητο εξασφαλίζοντας ασφάλεια, συναρπαστική οδική συμπεριφορά, κορυφαίο κράτημα, αλλά και μοναδική άνεση σε όλες τις καιρικές και οδηγικές συνθήκες.


Αfter Sales Kia, γνήσια ανταλλακτικά & αναλώσιμα αυτοκινήτου με την σφραγίδα ποιότητας της Kia. Υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα, ανθεκτικά. Φίλτρα, μπαταρίες, τακάκια, δισκόπλακες, μάκτρα.Αfter Sales Kia, γνήσια ανταλλακτικά & αναλώσιμα αυτοκινήτου με την σφραγίδα ποιότητας της Kia. Υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα, ανθεκτικά. Φίλτρα, μπαταρίες, τακάκια, δισκόπλακες, μάκτρα.


25% έκπτωση σε ανταλλακτικά & εργασία για αντικατάσταση αμορτισέρ

Τα εργοστασιακά αμορτισέρ ταιριάζουν τέλεια και έχουν εξελιχθεί μαζί με το αυτοκίνητο εξασφαλίζοντας ασφάλεια, συναρπαστική οδική συμπεριφορά, κορυφαίο κράτημα, αλλά και μοναδική άνεση σε όλες τις καιρικές και οδηγικές συνθήκες.

20% έκπτωση σε ανταλλακτικά & εργασία για τα φθαρτά εξαρτήματα του συμπλέκτη (δίσκο, πλατώ, ρουλεμάν κλπ)

-O συμπλέκτης είναι απαραίτητος για την επιλογή και την ομαλή εναλλαγή σχέσεων σε ένα χειροκίνητο κιβώτιο. Ακόμα και με την πιο σωστή του χρήση όμως, έρχεται ο καιρός που χρειάζεται αντικατάσταση, η οποία είναι μια αρκετά σύνθετη εργασία. Με 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά του κιτ συμπλέκτη (συνιστάτε πάντα η αντικατάσταση όλου του κιτ που αποτελείται από δίσκο, πλατώ, ρουλεμάν κλπ), αλλά και στην εργασία, η αντικατάσταση συμπλέκτη στο Kia σας είναι πιο συμφέρουσα από ποτέ και έτσι θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα της εργοστασιακής φροντίδας.

20% έκπτωση στα γνήσια μάκτρα Kia

Αναλώσιμα μα απαραίτητα και για την οδική σας ασφάλεια. Τα γνήσια μάκτρα της Kia, είναι ειδικά σχεδιασμένα για το παρμπρίζ του δικού σας Kia. Με αεροδυναμικό σχεδιασμό εξασφαλίζουν διαρκή απόδοση (ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών), τέλειο καθάρισμα, καλή ορατότητα.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES