Mercedes: Πιστοποιημένα και με δυνατότητα αλλαγής

    4545 Επισκέψεις στο άρθρο

    Τη δική της «δεξαμενή» μεταχειρισμένων οχημάτων έχει δημιουργήσει η Mercedes με την ονομασία Mercedes-Benz Certified Pre-owned Vehicle.

    Κάθε πιστοποιημένο μοντέλο έχει ηλικία έως 5 χρόνια από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας, λιγότερα από 100.000 πραγματικά και πιστοποιημένα χιλιόμετρα - και πάνω απΆόλα άψογη εμφάνιση και λειτουργική κατάσταση, καθώς διενεργείται έλεγχος 100 σημείων από πιστοποιημένους μηχανικούς για να διασφαλιστεί η άριστη μηχανική κατάσταση του αυτοκινήτου. Πρόκειται για πρώην αυτοκίνητα στελεχών, αυτοκίνητα επίδειξης είτε σχεδόν καινούρια μεταχειρισμένα και συνοδεύεται από εγγυήσεις και διατίθενται πάντα απευθείας από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του. Μαζί παρέχεται επίσης δωρεάν 12 μήνες εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια, book service με πλήρες ιστορικό, εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων και διασφάλιση ότι δεν θα χρειαστεί οποιαδήποτε τακτική συντήρηση για τις επόμενες 7.500 χιλιόμετρα ή τους επόμενους 6 μήνες (όποιο συμβεί πρώτο).

    Τέλος, σε περίπτωση που το μετανιώσετε έχετε το δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου (με άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας) εντός 30 ημερών ή 1.000 χιλιομέτρων από την ημερομηνία που το αποκτήσατε.

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES