Ford premium υπηρεσίες στο `Aργος

2460 Επισκέψεις στο άρθρο

Παρέχει στις εγκαταστάσεις της top quality και νέας εποχής υπηρεσίες για τα αυτοκίνητα της Ford. Η Μαλαχίας ΑΕ θα σας προφέρει την τέλεια εξυπηρέτηση, είτε θέλετε να αγορασετε το καινούριο σας αυτοκίνητο, είτε να συντηρήσετε το παλιό σας.

Η εταιρεία Μαλαχίας ΑΕ, με 32 χρόνια λειτουργίας, αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και επισκευαστών της Ford στην Ελλάδα. Με έδρα το Αργος η εταιρία διαθέτει τις σύχρονες εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν μία κάθετη μονάδα ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τα αυτοκίνητα της Ford. Θα βρείτε έναν άνετο εκθεσιακό χώρο πωλήσεων καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τμήμα συνεργείου – φανοβαφείου, άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών. Επιπλέον, οι υπηρεσίες της εταιρίας επεκτείνονται στον τομέα της τοποθέτησης ελαστικών, ενώ επιπλέον παρέχουν την δυνατότητα ασφάλισης του οχήματος σας.

Θα βρείτε την νέα εποχή του Ford Service, το πρόγραμμα Ford Care Code

Με το Ford Care Code οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές της μάρκας προσφέρουν τις υπηρεσίες συντήρησης ανέπαφα, ψηφιακά και με ασφάλεια. Από ψηφιακές υπηρεσίες και διαδικτυακή καταχώρηση ραντεβού στο συνεργείο, μέχρι ανέπαφη παραλαβή και παράδοση του απολυμασμένου αυτοκινήτου σας με ασφάλεια.

Ειδικό πρόγραμμα service για το παλιό σας Ford

Αν το Ford έχει ξεπεράσει την 5ετία τότε με το Ford Motorcraft 5+ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε, από συντήρηση και επισκευές, μέχρι ελέγχους ΚΤΕΟ και ελαστικά. Όλα με σαφείς και ξεκάθαρες τιμές και χωρίς κρυμμένες χρεώσεις. Μάλιστα στην Μαλαχίας Α.Ε. οι άρτια εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι τεχνικοί της σύμβουλοι και μηχανικοί θα φροντσίσουν το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και γνήσια ανταλλακτικά Ford.

Χειμερινός έλεγχος 20 σημείων

Στην Μαλαχίας ΑΕ θα φροντίσουν για την αριστη κατάσταση και απόδοση του Ford
σας τους χειμερινούς μήνες. Συγκεκριμένα ο χειμερινός έλεγχος περιλαμβάνει ενα λεπτομερή έλεγχο ασφαλείας 20 σημείων του οχήματός σας, ο οποίος πραγματοποιειίται από εκπαιδευμένους τεχνίτες Ford.


Διεύθυνση

3ο χλμ Αργους-Κορίνθου, Κουτσοπόδι
Τηλ. 27510 91961
http://www.malachias.com.gr/

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES