Γιατί είναι HOT να έχεις Ford Mustang Mach-E ή Dacia Duster;

Γιατί είναι HOT να έχεις Ford Mustang Mach-E ή Dacia Duster;

4755 Επισκέψεις στο άρθρο

Ford Mustang και Dacia Duster επιλέχθηκαν στην κατηγορία τους από τους αναγνώστες μας, ως «Hot Cars» για το 2022. Τι κάνει όμως hot μια μάρκα και τα μοντέλα της; Αρκεί το ίδιο το αυτοκίνητο από μόνο του ή θέλεις και αντίστοιχες hot υπηρεσίες; Θα ήταν hot η Mustang Mach-E και το Dacia Duster χωρίς το σωστό after sales;

Γιατί είναι double HOT το να έχεις Ford Mustang Mach-E ή Dacia Duster;


-Γιατί το λέτε εσείς. Ψηφίστηκαν Hot Cars 2022
-Έχουν και hot after sales υπηρεσίες
-Δωρεάν έλεγχος με… VAR και digital υπηρεσίες by Ford 
-Mόνο 160 ευρώ/έτος τα κόστη service του Duster

Τα Hot Cars 2022 είναι η εξέλιξη του πολύ πετυχημένου Best Car που διοργανώνουμε (3 δεκαετίες) στο AutoΤρίτη βραβεύοντας τα κορυφαία μοντέλα και τις κορυφαίες μάρκες της χρονιάς. 

Φέτος στη Μεγάλη μας digital Έκθεση ρωτήσαμε τους χιλιάδες επισκέπτες της, αφού είδαν όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα «Ποιο είναι το πιο hot μοντέλο για σένα;». 

Μέσα από αυτή τη διαδικασία αναδείχθηκαν τα πιο καυτά μοντέλα και μάρκες της χρονιάς. Τι κάνει ένα αυτοκίνητο τόσο επιθυμητό; Σίγουρα τα χαρακτηριστικά του, η δυνατότητα να προσφέρει αυτά που επιθυμεί ο αγοραστής και φυσικά η αξιοπιστία. Συνεπώς άμεσα εμπλέκονται και οι After Sales υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για την αξιοπιστία και την ικανοποίηση του κατόχου. 
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ford Mustang Mach-E και Dacia Duster δύο καυτά SUV

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να πάρουμε δύo εναλλακτικά SUV που ψηφίστηκαν ως «Hot Cars» και να δούμε πόσο αντίστοιχα «καυτές» είναι και οι υπηρεσίες που προσφέρουν μετά την πώληση. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν επιλέξαμε τη Ford Mustang Mach-E που ψηφίστηκε ως το πιο Hot ηλεκτρικό μοντέλο της χρονιάς, αλλά και το Dacia Duster που κέρδισε με την LPG του έκδοση, τον τίτλο, του πιο Hot μοντέλου εναλλακτικού καυσίμου. 

Η Mustang έρχεται με μαγικό πάσο

Με το Ford Pass έχετε στο κινητό σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Από την κατάστασή της μπαταρία σας, ως και ποια είναι η καλύτερη διαδρομή για να πάτε στον προορισμό σας.

Με το Ford Pass έχετε στο κινητό σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Από την κατάστασή της μπαταρία σας, ως και ποια είναι η καλύτερη διαδρομή για να πάτε στον προορισμό σας.

    Οι ιδιοκτήτες μοντέλων της Ford έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα απομακρυσμένων σύγχρονων υπηρεσιών και digital εργαλείων που κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη. 

    Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα ηλεκτρικό μοντέλο όπως η Mustang Mach-E που περιμένεις και επιβάλλεται να είναι γεμάτη από τεχνολογία. Έτσι λοιπόν μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά το επόμενο ραντεβού για service ή οποιαδήποτε άλλη εργασία, να έχετε στη διάθεσή σας σε ψηφιακή μορφή το βιβλιαράκι ιστορικού service, αλλά και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Ford Pass

    Με το Ford Pass μπορείτε να έχετε στο κινητό σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάστασή του αυτοκινήτου σας, να χρησιμοποιήσετε απομακρυσμένα κάποιες λειτουργίες του, αλλά και να αφήσετε το Ford Pass να σχεδιάσει τη διαδρομή σας επιλέγοντας ακόμα και το που θα φορτίσετε καθΆ οδόν. Επιπλέον αν κάποιος επίδοξος προσπαθήσει να ανοίξει τη Mustang σας, τότε αυτόματα «σας στέλνει sms» (έρχεται ειδοποίηση στο κινητό σας).
    Όχι ότι πάει πίσω στις παραδοσιακές υπηρεσίες, κάθε άλλο. Η Ford προσφέρει στο υψηλής κατάρτισης εξουσιοδοτημένο της δίκτυο δωρεάν ηλεκτρονικό έλεγχο, χρησιμοποιώντας ακόμα και VAR, καθώς σας στέλνουν με video να δείτε με τα μάτια σας αν κάτι χρειάζεται άμεση επισκευή. 

    Παράλληλα, με κάθε τακτική συντήρηση που κάνετε, σας προσφέρεται εντελώς δωρεάν συμβόλαιο οδικής βοήθειας διάρκειας ενός ή 2 ετών, ενώ αξίζει να αναφερθεί και η δυνατότητα car delivery (παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου) στο χώρο που εξυπηρετεί τον κάτοχο του. 
     

    Duster προσιτό στην αγορά του – φθηνό στην συντήρηση του

    Το Dacia Duster έχει ένα από τα πιο οικονομικά κόστη service  για τα 5 πρώτα χρόνια, λιγότερο από 160 ευρώ / έτος.

    Το Dacia Duster έχει ένα από τα πιο οικονομικά κόστη service για τα 5 πρώτα χρόνια, λιγότερο από 160 ευρώ / έτος.

      Η Dacia έχει καταφέρει να συνδέσει άμεσα το όνομά της με τις λέξεις προσιτό και value for money, καθώς παραδοσιακά τα μοντέλα της προσφέρονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ένας από τους λόγους που σίγουρα το Duster ψηφίστηκε «Hot car» της χρονιάς.

      Αντίστοιχα βέβαια το ίδιο πράττει και στις After Sales υπηρεσίες της. Γνωστό στους κατόχους Duster (και όχι μόνο) που το βιώνουν. Η Dacia έχει στον σχεδιασμό της μία πλούσια γκάμα after sales υπηρεσιών και προσφέρει μια ευχάριστη after εμπειρία εξυπηρέτησης και ευκολιών.

      Σε αυτή λοιπόν τη βάση εξελίσσει διαρκώς τις παροχές της για τα νέα αλλά και τα πιο «παλιά» μοντέλα της. Δωρεάν έλεγχοι, εποχικές προσφορές, ειδικά προγράμματα και special τιμές σε γνήσια ανταλλακτικά κρατούν χαμηλά το κόστος συντήρησης και ικανοποιημένους/πιστούς τους κατόχους Dacia. 

      Όπως έχουμε δει στα καινούρια Dacia Duster το κόστος service είναι από τα πιο οικονομικά της αγοράς με κόστος λίγο πάνω από τα 800 ευρώ για τα 5 πρώτα χρόνια, δηλαδή λιγότερο από 160 ευρώ ανά έτος. Παράλληλα σε όλη αυτή τη διάρκεια προσφέρεται και δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση, ενώ τα τρία πρώτα χρόνια έχετε και δωρεάν οδική βοήθεια «Dacia Road Assistance» όπου λειτουργεί 24/7 στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

      Τέλος στην περίπτωση δε που το αυτοκίνητό θα έχει ξεπεράσει τα 5 χρόνια, υπάρχουν ειδικά πακέτα συντήρησης και επισκευής ακόμα πιο οικονομικά και πάντα με χρήση γνήσιων ανταλλακτικών.
       

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »

      προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES