Volkswagen

    23637 Επισκέψεις στο άρθρο

    Διαθέτουν υψηλή ποιότητα κατασκευής. Εφαρμόζουν ιδανικά στο αυτοκίνητό σας. Έχουν τεσταριστεί αλλεπάλληλες φορές γι αυτό. Ο κατασκευαστής εγγυάται την ασφάλεια και την απόδοση τους στο 100%. Ο κάτοχος κερδίζει οδηγικά ποιοτικά χρόνια μαζί τους. Μιλάμε για την χρήση γνήσιων ανταλλακτικών. Πιο ειδικά για Vw genuine parts!

    Όλοι πλέον γνωρίζουν (και δεν παραβλέπουν). Γνωρίζουν πως η αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το πλάνο συντήρησης που θα ακολουθήσουν.

    Όλοι γνωρίζουν (παρότι κάποιοι, μετά τα πρώτα χρόνια της εγγύησης,  παραβλέπουν) πως η άριστη συντήρηση έχει και προϋποθέσεις. Η ισχυρή σύσταση για την επίτευξη αριστείας (και κατ επέκταση αξιόπιστης λειτουργίας) που δίνεται από τον κατασκευαστή προς τους κατόχους της μάρκας, είναι να απευθύνονται στο εκπαιδευμένο εξουσιοδοτημένο δίκτυο και να ζητούν χρήση γνήσιων ανταλλακτικών.

    Η πιστή εφαρμογή, έχει και αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι με βάση τα στατιστικά, πως το αυτοκίνητο παραμένει στην αρχική του κατάσταση, σαν καινούργιο, διατηρώντας ταυτόχρονα ψηλά την μεταπωλητική του αξία και ασφάλεια μετά από κάθε επισκευή ή περιοδική συντήρηση.

    Σχεδιάζονται – δοκιμάζονται – εγκρίνονται για το αυτοκίνητο σου!

    Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των γνήσιων ανταλλακτικών Volkswagen είναι πως εξελίσσονται παράλληλα με την εξέλιξη του αυτοκινήτου, ώστε να διαμορφώνονται κατάλληλα για κάθε μοντέλο και να αλληλεπιδρούν σωστά και αποτελεσματικά με τα υπόλοιπα μέρη. Έτσι εξασφαλίζεται απόλυτη αρμονία στη λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

    Δεν πρόκειται γι ανταλλακτικά που πωλούνται "μαζικά" (one fits all) και γενικά για όλα τα αυτοκίνητα, είναι ανταλλακτικά που σχεδιάζονται – δοκιμάζονται – εγκρίνονται αποκλειστικά και μόνο για το δικό σου μοντέλο.

    TÜV NORD και tests Γνήσια VS After market 

    Σε όλο το εύρος των γνήσιων ανταλλακτικών Volkswagen, η ποιότητα και η λειτουργικότητα τους ελέγχονται από αυστηρά τεστ, ώστε να πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις προδιαγραφών και όχι τις ελάχιστες.

    Στα επιτεύγματα των γνήσιων ανταλλακτικών της VW είναι πως η ανωτερότητα τους πιστοποιείται και από ανεξάρτητους φορείς. Έπειτα από tests. Η TÜV NORD τέσταρε την απόδοση των γνήσιων ανταλλακτικών φρένων, με διάφορα after market ανακοινώνοντας πως η γνήσια δισκόπλακα άντεξε σχεδόν διπλάσια φρεναρίσματα από τις υπόλοιπες, ενώ τα γνήσια τακάκια αποδείχθηκαν ανώτερα σε ελέγχους συνολικής φθοράς, εφαπτομενικής φθοράς, συντελεστή τριβής, επαναληψιμότητας και υλικού.

    Γι αυτό το λόγο και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και άριστη λειτουργία, μεγαλύτερη οικονομία λόγω αντοχής και κάνοντας την οδήγηση του αυτοκινήτου σας πιο άνετη και ευχάριστη.

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES