Γνωρίστε τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα των Mercedes & Smart στην Μ. Ιωαννίδης Σίνδος Θεσσαλονίκη

Γνωρίστε τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα των Mercedes & Smart στην Μ. Ιωαννίδης Σίνδος Θεσσαλονίκη

1906 Επισκέψεις στο άρθρο

Μέχρι και τη Παρασκευή, στην έκθεση της Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ Mercedes-Benz & smart στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά και να οδηγήσετε τα αμιγώς ηλεκτρικά επιβατικά μοντέλα EQA, EQB, EQE, EQS και smart EQ fortwo καθώς και τα αμιγώς ηλεκτρικά Van όπως το EQV, eVito Tourer, eVito Van και eSprinter.

Όσοι έχετε την περιέργεια να ανακαλύψετε τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης στην συμπρωτεύουσα και τις γύρω περιοχές μπορείτε να αποκτήσετε μια πρώτη γνώμη βλέποντας από κοντά και οδηγώντας τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes-Benz και της smart.
 
 EQA
 «Ηλεκτρίζει» με την πρώτη ματιά. Η EQA, με τα νέα, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σχεδίασης, αποκαλύπτει το νέο ηλεκτροκίνητο lifestyle.
 
EQB
Η νέα EQB συνδυάζει τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία της Mercedes-EQ με μια εκφραστική εμφάνιση όπου κυριαρχούν οι έντονες γωνίες και ο χαρακτήρας. Με έως επτά θέσεις, μεγάλο χώρο φόρτωσης και σύστημα πολυμέσων MBUX, απολαμβάνετε την ηλεκτρική οδήγηση με εντελώς διαφορετικό τρόπο.
 
EQE
Ένα τόξο που «διατρέχει» όλο το αυτοκίνητο. Είναι προφανές από την πρώτη ματιά ότι η EQE ενσαρκώνει μια νέα εποχή. Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η εντυπωσιακή σχεδίαση one-bow – μια γραμμή ώμων που παραπέμπει σε coupé, η οποία εκτείνεται δυναμικά από πίσω προς τα εμπρός, αναδεικνύοντας τα τυπικά χαρακτηριστικά της EQ, όπως το τρισδιάστατο αστέρι της Mercedes-Benz στο μπροστινό μέρος.
 
EQS:
State of a new art. Η πολυτελής αυτοκίνηση στην καλύτερη μορφή της. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης προσφέρει μια εντελώς νέα διαμόρφωση του χώρου. Πολύ πιο ευέλικτη και ανάλαφρη από τα συνηθισμένα sedan, με κομψή σχεδίαση που κόβει την ανάσα - ένα ενιαίο τόξο που "διατρέχει" όλο το αυτοκίνητο. Επιπλέον, η τυπική Mercedes-EQ επένδυση ψυγείου Black Panel μπροστά και οι φωτεινές λωρίδες στο μπροστινό και πίσω μέρος φανερώνουν έναν εκλεπτυσμένο, μοντέρνο χαρακτήρα.

Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES