Γνωρίστε τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα των Mercedes & Smart στην Μ. Ιωαννίδης Σίνδος Θεσσαλονίκη

Γνωρίστε τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα των Mercedes & Smart στην Μ. Ιωαννίδης Σίνδος Θεσσαλονίκη

1554 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/1/2023

Μέχρι και τη Παρασκευή, στην έκθεση της Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ Mercedes-Benz & smart στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά και να οδηγήσετε τα αμιγώς ηλεκτρικά επιβατικά μοντέλα EQA, EQB, EQE, EQS και smart EQ fortwo καθώς και τα αμιγώς ηλεκτρικά Van όπως το EQV, eVito Tourer, eVito Van και eSprinter.

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD

Όσοι έχετε την περιέργεια να ανακαλύψετε τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης στην συμπρωτεύουσα και τις γύρω περιοχές μπορείτε να αποκτήσετε μια πρώτη γνώμη βλέποντας από κοντά και οδηγώντας τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes-Benz και της smart.
 
 EQA
 «Ηλεκτρίζει» με την πρώτη ματιά. Η EQA, με τα νέα, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σχεδίασης, αποκαλύπτει το νέο ηλεκτροκίνητο lifestyle.
 
EQB
Η νέα EQB συνδυάζει τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία της Mercedes-EQ με μια εκφραστική εμφάνιση όπου κυριαρχούν οι έντονες γωνίες και ο χαρακτήρας. Με έως επτά θέσεις, μεγάλο χώρο φόρτωσης και σύστημα πολυμέσων MBUX, απολαμβάνετε την ηλεκτρική οδήγηση με εντελώς διαφορετικό τρόπο.
 
EQE
Ένα τόξο που «διατρέχει» όλο το αυτοκίνητο. Είναι προφανές από την πρώτη ματιά ότι η EQE ενσαρκώνει μια νέα εποχή. Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η εντυπωσιακή σχεδίαση one-bow – μια γραμμή ώμων που παραπέμπει σε coupé, η οποία εκτείνεται δυναμικά από πίσω προς τα εμπρός, αναδεικνύοντας τα τυπικά χαρακτηριστικά της EQ, όπως το τρισδιάστατο αστέρι της Mercedes-Benz στο μπροστινό μέρος.
 
EQS:
State of a new art. Η πολυτελής αυτοκίνηση στην καλύτερη μορφή της. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης προσφέρει μια εντελώς νέα διαμόρφωση του χώρου. Πολύ πιο ευέλικτη και ανάλαφρη από τα συνηθισμένα sedan, με κομψή σχεδίαση που κόβει την ανάσα - ένα ενιαίο τόξο που "διατρέχει" όλο το αυτοκίνητο. Επιπλέον, η τυπική Mercedes-EQ επένδυση ψυγείου Black Panel μπροστά και οι φωτεινές λωρίδες στο μπροστινό και πίσω μέρος φανερώνουν έναν εκλεπτυσμένο, μοντέρνο χαρακτήρα.

Κοινοποίησέ το »

EQV
Είναι αμέσως σαφές ότι ανήκει στην οικογένεια EQ. Υπέροχη σχεδίαση με χαρακτηριστικά στοιχεία EQ. Διάφορα σχεδιαστικά στοιχεία, τα οποία αναπτύχθηκαν ειδικά για την οικογένεια EQ, προσδίδουν στην EQV τον συναρπαστικό και προοδευτικό χαρακτήρα της, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
 
smart EQ
Ηλεκτρικό ίνδαλμα. Ανακάλυψε τον πολύπλευρο χαρακτήρα του smart EQ fortwo και μάθε τι είναι αυτό που το κάνει το ιδανικό αυτοκίνητο πόλης.
 
eVito Tourer 
Το eVito Tourer PRO είναι τόσο λειτουργικό, ασφαλές και άνετο όσο περιμένετε από ένα Mercedes-Benz Vito. Ο ηλεκτροκινητήρας υψηλής απόδοσης αναπτύσσει μέγιστη ισχύ 150 kW (204 hp) και διαθέτει ροπή στρέψης έως 365 Nm. Με αυτονομία που αγγίζει τα 361 km1 (συνδυασμένος κύκλος,  μπαταρία 90 kwh), είναι κατάλληλο και για δρομολόγια εκτός πόλης. Η μπαταρία διαθέτει ωφέλιμη χωρητικότητα 60 kWh ή 90 kWh και μπορεί προαιρετικά να φορτίζεται από το 10 στο 80 % σε σταθμούς ταχείας φόρτισης με έως 80 kW2 (μπαταρία υψηλής τάσης με 60 kWh) ή 110 kW (μπαταρία υψηλής τάσης με 90 kWh) σε περ. 40 λεπτά3. Στον μεγάλο εσωτερικό χώρο με έως 8 θέσεις συν τον οδηγό η ηλεκτροκίνηση δεν σας περιορίζει καθόλου.


eVito Van
Το eVito Van είναι τόσο λειτουργικό, ασφαλές και άνετο όσο έχετε συνηθίσει από τα οχήματα Mercedes-Benz Vito. Με 70% μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας και αυτονομία πάνω από 300 χλμ., το νέο eVito Van δίνει ακόμα περισσότερη ελευθερία στα καθημερινά σας δρομολόγια. Ο ηλεκτροκινητήρας υψηλής απόδοσης αποδίδει μέγιστη ισχύ 85 kW (116 hp) και διαθέτει ροπή στρέψης έως 360 Nm.
 
eSprinter
Το eSprinter είναι η πρωτοποριακή λύση κινητικότητας, όταν το όχημά σας κινείται κυρίως μέσα στην πόλη για προγραμματισμένα δρομολόγια. Με το αποδοτικό σύστημα ηλεκτροκίνησης ισχύος έως 85 kW (116 hp) είναι τόσο αξιόπιστο, οικονομικό και ευέλικτο, όσο περιμένετε από κάθε Sprinter εδώ και 25 χρόνια. Μπορείτε να παραγγείλετε το eSprinter με Standard μήκος (A2) και υπερυψωμένη οροφή. Η χωρητικότητα φόρτωσης 11 m³ δεν περιορίζεται καθόλου από το σύστημα ηλεκτροκίνησης. Το ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 1045 kg με χωρητικότητα μπαταρία 35 kWh ή/και τα 891 kg με χωρητικότητα μπαταρία 47 kWh.