Η Mazda αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ιαπωνικές εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, η οποία εκπροσωπείται σε πολλές χώρες του πλανήτη, ενώ διαθέτει πληθώρα εργοστασίων τόσο στην Ιαπωνία, όσο και σε άλλες χώρες στον πλανήτη.

H Mazda είναι σε θέση να εγγυηθεί στους 100.000 ιδιοκτήτες οχημάτων Mazda στην Ελλάδα ότι μπορούν να συντηρούν και να επισκευάζουν το όχημα τους με γνήσια ανταλλακτικά, κάνοντας χρήση ακόμα και της εγγύησης τους.

Η Mazda κοιτά με αισιοδοξία την ελληνική αγορά με σκοπό να αξιολογήσει μελλοντικά τη δυνατότητα πώλησης αυτοκινήτων. Περισσότερες εξελίξεις θα υπάρχουν στα τέλη του 2015.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις μας, ο κ. Αρτέμης Ξαγοράρης, Γενικός Διευθυντής Mazda Ελλάδος, τοποθετείται σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της μάρκας στη χώρα μας.

Πέρα όμως από την κάλυψη στους τομείς των εγγυήσεων και των ανταλλακτικών, η εκπαίδευση των εξουσιοδοτημένων τεχνικών Mazda έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων Mazda είναι πλήρως καλυμμένοι στους τομείς της συντήρησης και των ανταλλακτικών, μέσω του δικτύου των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών.

Από την πόλη Κλάγκενφουρτ στη νότια Αυστρία, ο οργανισμός προμηθεύει με αυτοκίνητα και ανταλλακτικά συνολικά 519 αντιπροσώπους σε 18 χώρες.

Εξουσιοδοτημένο after sales service Mazda

11718 Επισκέψεις στο άρθρο

Από το Σεπτέμβριο του 2014 όπου και ξεκίνησε μια νέα εποχή για την Mazda στην Ελλάδα, μέχρι και σήμερα, η ανάπτυξη της φίρμας είναι συνεχής και ήδη αριθμεί 26 εξουσιοδοτημένους επισκευαστές Mazda.

 
Η Mazda αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ιαπωνικές εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, η οποία εκπροσωπείται σε πολλές χώρες του πλανήτη, ενώ διαθέτει πληθώρα εργοστασίων τόσο στην Ιαπωνία, όσο και σε άλλες χώρες στον πλανήτη.
Έχει κατασκευάσει αυτοκίνητα τα οποία τάραξαν για τα καλά τα νερά της αυτοκινητιστικής ιστορίας, όπως το Mazda RX-7, αλλά και το αειθαλές Mazda MX-5. Πέρα των μοντέλων που έφερε στο προσκήνιο όμως, η Mazda καινοτόμησε και στο μηχανολογικό κομμάτι, μιας και ήταν η πρώτη και μοναδική φίρμα που εξέλιξε τόσο τον περιστροφικό κινητήρα Wankel, ο οποίος ακόμα και στις μέρες μας εντυπωσιάζει με τον τρόπο λειτουργίας του.

Τι ισχύει σήμερα;
Έπειτα από την αποχώρηση της
ΕΛΜΑ, τα ινία ανέλαβε η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με έδρα το Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας, η οποία αναλαμβάνει να τροφοδοτεί με ανταλλακτικά και αξεσουάρ την ελληνική αγορά. 

Μείζονος σημασίας όμως ήταν η τοποθέτηση του κ. Αρτέμη Ξαγοράρη στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Mazda Ελλάδος. Ένας άνθρωπος με εμπειρία όπου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του με την Mazda Ελλάδος το 2000, «τρέχοντας» τότε το κομμάτι του after sales στην εταιρεία.
Πλέον το αρχικό δίκτυο των 12 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, έχει αναπτυχθεί αρκετά και πλέον αριθμεί 26 επισκευαστές οι οποίοι διαθέτουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και πληρούν τα ποιοτικά πρότυπα της εταιρείας.
Έτσι, η Mazda είναι σε θέση να εγγυηθεί στους 100.000 ιδιοκτήτες οχημάτων Mazda στην Ελλάδα ότι μπορούν να συντηρούν και να επισκευάζουν το όχημα τους με γνήσια ανταλλακτικά, κάνοντας χρήση ακόμα και της εγγύησης τους. Σε ότι έχει να κάνει με την πώληση καινούργιων αυτοκινήτων Mazda στη χώρα μας, είναι ένα θέμα το οποίο θα υπάρχουν περαιτέρω εξελίξεις στα τέλη του 2015. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός