Οι φίλοι της Mercedes θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα νέα ηλεκτρικά SUV της γερμανικής μάρκας ΕQA και EQB καθώς και το ηλεκτρικό της Smart EQ fortwo

Οι φίλοι της Mercedes θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα νέα ηλεκτρικά SUV της γερμανικής μάρκας ΕQA και EQB καθώς και το ηλεκτρικό της Smart EQ fortwo

Open Days: Οδήγησε τη Nέα EQB Mercedes στην Θεσσαλονίκη

3367 Επισκέψεις στο άρθρο

Από τις 9 έως τις 15 Μαΐου , στην έκθεση της Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ Mercedes-Benz & smart στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά και να οδηγήσετε τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα EQA, EQB και smart EQ fortwo.

Η Mercedes -EQ παρουσιάζει την αμιγώς ηλεκτρική EQB . Η νέα EQB συνδυάζει τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία της Mercedes-EQ με μια εκφραστική εμφάνιση όπου κυριαρχούν οι έντονες γωνίες και ο χαρακτήρας.

Το εντυπωσιακό ηλεκτροκίνητο SUV της Mercedes θα περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων MBUX και έχει σκοπό να σύνδυασει την άνεση και την πολυτέλεια με την ασφάλεια.

Η αυτονομία της νέας EQB θα φτάνει τα 474 χλμ. ενώ η γερμανική μάρκα φρόντισε να βελτιστοποιήσει το χρόνο επαναφόρτισης της μπαταρίας. Με σαφή προσανατολισμό τους χώρους και την άνεση, το μόνο επταθέσιο SUV της κατηγορίας διαθέτει χωρητικότητα που αγγίζει τα 1,710 λίτρα.

Χάρη στην πτυσσόμενη, τρίτη σειρά καθισμάτων, ο εσωτερικός χώρος διευρύνεται, προαιρετικά, με δύο επιπλέον μονά καθίσματα, προσφέροντας έτσι θέσεις για έως επτά επιβάτες.

Εάν διπλωθεί η τρίτη σειρά καθισμάτων και χαμηλώσει στο δάπεδο χώρου φόρτωσης, οι χώροι γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακοί.

Υπάρχουν συνολικά τέσσερις βάσεις στερέωσης παιδικών καθισμάτων, με πιστοποιητικό ISOFIX, στη δεύτερη και τρίτη σειρά καθισμάτων, διευκολύνοντας ιδιαίτερα την ασφαλή τοποθέτησή τους.

Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης παιδικού ή βρεφικού καθίσματος και στο κάθισμα του συνοδηγού.
 

Κοινοποίησέ το »

Οδήγησε τη νέα ηλεκτρική Mercedes EQA

Με τα νέα, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σχεδίασης, τα στοιχεία εξοπλισμού ανέσεων και τα συστήματα ασφαλείας της ηλεκτρικής εκδοχής της GLA που φροντίζουν για μια κορυφαία, ηλεκτρική οδηγική εμπειρία. Με πλούσιο εξοπλισμό και sport σχεδίαση, η ολοκαίνουρια EQA ταιριάζει σε έναν δραστήριο τρόπο ζωής, προσφέροντας μια εμπειρία δυναμικής οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς. Μια «compact αθλήτρια» μεγάλης αντοχής. Η EQA διακρίνεται για την υψηλή αποδοτικότητα και τις εντυπωσιακές τιμές ισχύος. Με αυτονομία που υπερβαίνει τα 400 χιλιόμετρα, και την αίσθηση ασφάλειας και ξεγνοιασιάς που προσφέρει κατά την ηλεκτρική λειτουργία, κάνει την οδήγηση μια πραγματική απόλαυση.
 

smart EQ fortwo: το γνήσιο αυτοκίνητο πόλης

Το λιλιπούτειο ηλεκτρικό με τον πολύπλευροχαρακτήρα, την αυτονομία έως 159 χιλιόμετρα και 8 χρονιά εγγύηση μπαταρίας. Φορτίστε όπου εσείς επιθυμείτε, σε λιγότερο από 40 λεπτά εάν φορτίζετε με τον προαιρετικό φορτιστή 22 kW για 40 λεπτά σε wallbox ή σταθμό φόρτισης, σε λιγότερες από 3,5 ώρες με φορτιστή 4,6 kW σε wallbox ή σταθμό φόρτισης, και σε λιγότερες από 6 ώρες με τον φορτιστή 4,6 kW σε συνηθισμένη οικιακή πρίζα.