Peugeot 3008 με ελκυστική σχεδίαση & premium αύρα!

4532 Επισκέψεις στο άρθρο

Με ακόμα πιο ελκυστικό design και τονισμένα τα premium χαρακτηριστικά του, το ανανεωμένο Peugeot 3008 παίζει ακόμη πιο δυνατά στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας.

Βασισμένο στο εντυπωσιακό design και στα premium χαρακτηριστικά του, το Peugeot 3008 κατάφερε να είναι πρωταγωνιστής στις πωλήσεις των C-SUV, τόσο στην ελληνική, όσο και σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή αγορά.

Διακριτές εξωτερικές αλλαγές
Με εμφανή τη νέα μάσκα, τα νέα LED φώτα, τις πλευρικές εισαγωγές αέρα και τις ανασχεδιασμένες ζάντες, που δημιουργούν ένα ελκυστικό και εντυπωσιακό συνάμα σύνολο.

Αποτελεσματικό, άνετο & στιβαρό, στον δρόμο
Το ανανεωμένο Peugeot 3008 συνεχίζει να συνδυάζει την άνεση με την ευχάριστη οδική συμπεριφορά βασισμένο στην εξαιρετική πλατφόρμα EMP2 (Efficient Modular Platform). Το 3008 χαρακτηρίζεται από ουδέτερη συμπεριφορά ακόμη και υπό πίεση, ενώ την ευχάριστη εικόνα του σε οδηγικό επίπεδο, έρχονται να συμπληρώσουν η αίσθηση από το μικρό σε διάμετρο τιμόνι, που είναι άμεσο και ακριβές, η σωστή θέση οδήγησης, τα αποτελεσματικά φρένα, η ευελιξία στην πόλη και το πλήρες ηλεκτρονικό οπλοστάσιο.

Και πόσο κοστίζει;
Το ανανεωμένο Peugeot 3008 συνεχίζει να προσφέρεται με μια ικανή γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και σε 2 plug-in υβριδικές εκδόσεις. Ο premium χαρακτήρας του μοντέλου αντανακλάται και στις τιμές του, οι οποίες ξεκινούν από 24.900 ευρώ (1,2 Puretech 130 PS Active). Eμείς δοκιμάσαμε την πετρελαιοκίνητη έκδοση με τον 1,5 BlueHDi κινητήρα των 130 ίππων, που ξεκινάει από 25.900 ευρώ στην εκδοση Active με σεβαστή πληρότητα εξοπλισμού σε άνεση και ασφάλεια. Η Active Plus ανεβαίνει στα 28.500 ευρώ (31.100 ευρώ με αυτόματο κιβώτιο EAT8). Η έκδοση Allure κοστίζει 32.200 ευρώ (35.300 ευρώ με ΕΑΤ8), τη στιγμή που η Allure Plus με Grip Control ξεπερνάει τα 34.000 ευρώ (36.800 ευρώ με ΕΑΤ8). Με στάνταρ το Grip Control η έκδοση GT κοστίζει 37.200 ευρώ με χειροκίνητο κιβώτιο και 39.800 ευρώ με ΕΑΤ8.

Εσωτερικό-Χώροι: Ακόμα πιο εντυπωσιακό
Στο διαχρονικά εντυπωσιακό εσωτερικό του Peugeot 3008, συναντάμε το αναβαθμισμένο i-Cockpit με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και τη νέα οθόνη αφής 10 ιντσών, που είναι υψηλής ανάλυσης και συνοδεύεται από επτά κομψούς διακόπτες τύπου «πλήκτρα πιάνου». Αυτοί δίνουν τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε βασικές λειτουργίες άνεσης, όπως το ηχοσύστημα, ο κλιματισμός, το σύστημα πλοήγησης, τις εφαρμογές smartphone κτλ. Οι νέες επενδύσεις έχουν κάνει ακόμα πιο αισθητή την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Κινητήρας
Ο 1,5 BlueHDi εφαρμόζει την τελευταία λέξη της diesel τεχνολογίας (16βάλβιδη κεφαλή, τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας κτλ., σύστημα ανακυκλοφορίας καυσαερίων, υγρό εξάτμισης AdBlue κτλ.) καταφέρνοντας να είναι δυνατός, ροπάτος, αλλά και ιδιαίτερα πολιτισμένος σε λειτουργία με χαμηλό θόρυβο και συγκρατημένο κραδασμό. Η μέση κατανάλωση του είναι πιο κοντά στα 6,0 λτ./100 χλμ. ενώ στη normal λειτουργία πλησιάζει τα 7,0 λτ./100 χλμ

Η γνώμη μας 
Ακόμα πιο ελκυστικό, με τονισμένα premium χαρακτηριστικά, ικανό εντός και εκτός δρόμου, πρακτικό και εντυπωσιακό, το ανανεωμένο Peugeot 3008 δικαιολογεί την υψηλή τιμή για να κοντράρει στα ίσια προτάσεις, όπως η BMW X1. Μια κορυφαία επιλογή για τη C-SUV κατηγορία.  

Διαβάστε την πλήρη δοκιμή με 1 κλίκ
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES