Για Peugeot στη Θεσσαλονίκη Αδαμίδης Α.Ε.

    4558 Επισκέψεις στο άρθρο

    Ο Όμιλος Εταιριών << ΑΔΑΜΙΔΗ >> δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου (εμπορία – service - χρηματοδοτικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες) και της κατασκευής κτιριακών εγκαταστάσεων, με τις εταιρίες Αδαμίδης ΑΕ και Αδαμίδης ΑΤΕΒΕ. Η Αδαμίδης ΑΕ έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 28000 κατόχους αυτοκινήτων και έχει πωλήσει περισσότερα από 12000 αυτοκίνητα καινούργια και μεταχειρισμένα. Η ποιότητα, η ακρίβεια, η διαφάνεια και η ταχύτητα καθιέρωσαν την Αδαμίδης ΑΕ στον χώρο του αυτοκινήτου ως την καλύτερη κάθετη μονάδα στην Βόρειο Ελλάδα και όχι μόνον.

    Στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, έκτασης 14.500 μ2 που βρίσκονται στο 4ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών στεγάζονται οι εκθέσεις των αυτοκινήτων PEUGEOT νέων και μεταχειρισμένων, οι χώροι του service, των φανοβαφείων, των ηλεκτρολογείων, αποθήκης γνησίων Ανταλλακτικών-αξεσουάρ, lifestyle shops και τα γραφεία Διεύθυνσης. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με σύστημα διαχείρισης ΕΝ ISO 9001 και ΕΛΟΤ ΤΠ 1434 .

    Στην Αδαμίδης Α.Ε. μπορείτε να βρείτε το Νέο Peugeot 208 και e-208 , το Νέο SUV Peugeot 3008 καθώς και το Peugeot 2008. Κλείστε τώρα ένα Test Drive και οδηγήστε το μοντέλο Peugeot της αρεσκείας σας.

    Εάν είστε επαγγελματίας στην Peugeot Αδαμίδης έχουν τις κατάλληλες λύσεις και με τα μοντέλα 208 PRO, Expert Van, Boxer Van και Partner Van θα καλύψουν κάθε επαγγελματική σας ανάγκη.

    Και για να είστε ασφαλείς τόσο εσείς όσο και το Peugeot σας, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο, ώστε να είστε σίγουροι για την ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

    Τέλος, η εταιρεία παρέχει προνομιακά προγράμματα συντήρησης για τους κατόχους Peugeot όπως το Peugeot Service GO ένα προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, το όποιο δίνει την δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot πενταετίας και άνω να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα Peugeot ηλικίας 5+ ετών το πρόγραμμα Peugeot Service GO! προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 135¤ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).

    Η προσφορά είναι μη συνδυαστική. Απευθύνεται σε ιδιώτες, δεν αφορά τα μοντέλα Expert & Boxer καθώς και όλα τα μοντέλα με κινητήρα Diesel. Ισχύει σε Εξουσιοδοτημένους επισκευαστές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα

    Αδαμίδης Α.Ε.
    4ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Αθηνών
    Τηλ. 2310-753615
    https://adamidis.peugeot-hellas.gr
    e-mail: [email protected]

     

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES