Ο έλεγχος της μπαταρίας στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία γίνεται με τα ειδικά διαγνωστικά που απαιτεί ο κατασκευαστής.

Re-Start με Re-Charge της μπαταρίας αυτοκινήτου

5362 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι περιορισμοί παρελθόν και εσύ έτοιμος για Re-Start σε μετακινήσεις και ταξίδια. Πριν το κάνεις όμως χρειάζεσαι και το απαραίτητο Re-Charge στην μπαταρία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μετά από τόση "ακινησία".

Οι μετακινήσεις απελευθερώθηκαν -επιτέλους- πλήρως και έτσι είμαστε όλοι έτοιμοι για να απολαύουμε ανέμελες βόλτες και ταξίδια. Θα είναι όμως ανέμελα; Ναι αρκεί να φροντίσεις την μπαταρία του αυτοκινήτου σου, ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο που θα σου χαλάσει την διάθεση και την μέρα.

`Αλλωστε μην ξεχνάτε πως πρόκειται για μια περίοδο που οι μπαταρίες έχουν αυξημένη χρήση, λόγω και της ανόδου της θερμοκρασίας, με συνέπεια τη διαρκή χρήση του κλιματισμού. Παράλληλα μην ξεχνάμε πως προερχόμαστε από μια μακρά περίοδο lock down, με την ακινησία να αποτελεί τον χειρότερο εχθρό της μπαταρίας. Και μη νομίζετε πως αν είχατε το δικαίωμα να μετακινηθείτε τότε δεν έχετε προβλήματα μπαταρίας. Γιατί η οδήγηση σε μικρές αποστάσεις φθίνει σημαντικά την μπαταρία, καθώς το δυναμό δεν προλαβαίνει να αναπληρώσει τη χαμένη ενέργεια της εκκίνησης αλλά και των συστημάτων του αυτοκινήτου, που αναλώνουν ενέργεια (π.χ. τα car multimedia).

46,3% των κλήσεων για οδική βοήθεια οφείλεται σε πρόβλημα με την μπαταρία

Ο έλεγχος της μπαταρίας αυτοκινήτου, στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία γίνεται με τα ειδικά διαγνωστικά που απαιτεί ο κατασκευαστής.
Ο έλεγχος της μπαταρίας αυτοκινήτου, στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία γίνεται με τα ειδικά διαγνωστικά που απαιτεί ο κατασκευαστής.


Σας ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά; Ας δούμε τι λένε τα στατιστικά σχετικά με τις βλάβες των αυτοκίνητων, στις οποίες καλείται η οδική βοήθεια.

Σύμφωνα με την ADAC, οι ακινητοποιήσεις οχημάτων λόγω προβλήματος στην μπαταρία αποτέλεσαν συνολικά το 46,3% των περιπτώσεων βλάβης, απέχοντας κατά 30 ποσοστιαίες μονάδες της δεύτερης δημοφιλέστερης αιτίας που ήταν τα ηλεκτρονικά συστήματα του κινητήρα. Κάθε δεύτερο όχημα οδικής που βλέπετε στο δρόμο είναι επειδή κάποιος έμεινε από μπαταρία.

Κάντε ένα πείραμα και παρατηρήστε πόσα οχήματα οδικής θα δείτε… Για να μην είστε λοιπόν εσείς ο ένας από αυτούς τους δύο και πόσο μάλλον για να μην "μείνετε" κατά την διάρκεια μιάς Weekend απόδρασης (που τόσο την έχετε ανάγκη) εξασφαλίστε ότι η μπαταρία σας βρίσκεται στη σωστή κατάσταση (ο έλεγχος της άλλωστε γίνεται δωρεάν).

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας οι ακινητοποιήσεις οχημάτων λόγω προβλήματος στην μπαταρία αποτέλεσαν το 46,3% των συνολικών περιπτώσεων.Σύμφωνα με τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας οι ακινητοποιήσεις οχημάτων λόγω προβλήματος στην μπαταρία αποτέλεσαν το 46,3% των συνολικών περιπτώσεων.


Η «μαμά» πάλι προσφέρει genuine λύσεις

Η "μαμά" (αντιπροσωπεία) διαθέτει specialists τεχνικούς (εξουσιοδοτημένους και εκπαιδευμένους για το δικό σας αυτοκίνητο, για την δική σας μπαταρία, για τις δικές σας "απαιτήσεις" με βάση και τα ενεργειοβόρα περιφερειακά συστήματα που διαθέτει το αυτοκίνητο σας).

Οι τεχνικοί της γνωρίζουν πως όλες οι μπαταρίες δεν είναι ίδιες (υπάρχουν πολλών ειδών μπαταρίες με διαφορά στα αμπερώρια και με διαφορετικά χαρακτηριστικά εφόσον προορίζονται για οχήματα με λειτουργία start/stop και συνεπώς πρέπει να γίνει σωστή επιλογή), διαθέτουν ειδικά διαγνωστικά για αξιόπιστο έλεγχο και κατέχουν καλά τις ακριβείς προδιαγραφές που συστήνει ο κατασκευαστής των μοντέλων της μάρκας που εκπροσωπούν.

Αυτή την περίοδο οι μάρκες που δίνουν προτεραιότητα στις ανάγκες των κατόχων τους, έχουν feedback των εποχικών αναγκών τους. Γι αυτό και έχουν περιλάβει στις εποχικές after sales υπηρεσίες τους και ειδικά προγράμματα για τον έλεγχο ή την αντικατάσταση της μπαταρία των μοντέλων τους. Έτσι, ενημερώνουν (δίκτυο συνεργατών και κατόχους τους) για δωρεάν ελέγχους & δωρεάν φόρτιση ή για ειδικές προσφορές για αγορά καινούρια γνήσιας μπαταρίας (εφόσον χρειαστεί).

Πρόκειται για μια περίοδο που οι μπαταρίες έχουν αποφορτιστεί από την ακινησία του lockdown και έχουν αυξημένες …αρμοδιότητες, λόγω της χρήσης κλιματισμού.Πρόκειται για μια περίοδο που οι μπαταρίες έχουν αποφορτιστεί από την ακινησία του lockdown και έχουν αυξημένες …αρμοδιότητες, λόγω της χρήσης κλιματισμού.


Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες των επίσημων δικτύων σχετικά με τια μπαταρίες των οχημάτων:

Τα 10 πλεονεκτήματα της γνήσιας μπαταρίας

Οι μπαταρίες όπως και όλα τα ανταλλακτικά και αναλώσιμα του αυτοκινήτου, συστήνεται (από τον κατασκευαστή) για λόγους καλής λειτουργίας και ασφάλειας, να είναι γνήσια. Ας δούμε 10 πλεονεκτήματα των γνήσιων μπαταριών αυτοκινήτου.
  • Εγγυώνται κορυφαία ποιότητα, ασφάλεια και απόδοση, λόγω των αυστηρών προτύπων των διαδικασιών κατά την παραγωγή, τη φύλαξη και τη φροντίδα
  • Εγκεκριμένες βάσει προδιαγραφών από τον κατασκευαστή και έχουν δανική εφαρμογή, όπως ορίζεται για το κάθε αυτοκίνητο
  • Έχουν υποστεί εξαντλητικά tests προτού εγκριθούν για τοποθέτηση
  • Έχουν ακριβώς τις προδιαγραφές που απαιτούνται σε χωρητικότητα και ισχύ εκκίνησης
  • `Αριστη «συνεργασία» µε όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου
  • Μεγαλύτερος κύκλος ζωής
  • Άριστη εκκίνηση σε συνθήκες ψύχους
  • Μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης
  • Χαμηλός ρυθμός αυτοεκφόρτισης
  • Εργοστασιακή Εγγύηση

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
     2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
     2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

    ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

    Η Εταιρεία ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών μηχανοκίνητων οχημάτων από το 1976, με Πανελλαδικό δίκτυο διανομής εισάγει και διακινεί σε εμπόρους, επώνυμα ανταλλακτικά πολλά εκ των οποίων αποτελούν πρώτη τοποθέτηση των μεγαλυτέρων εργοστασίων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας., όπως οι Μπαταρίες BANNER που μας προτείνουν. 
     210 4833980-2 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • RE-BATTERY

    RE-BATTERY

    Re-Battery: Μη κερδοσκοπικός οργανισμός εναλλακτικής διαχείρισης μπαταριών. Εκπροσωπεί το 48,8% της αγοράς των συσσωρευτών μολύβδου (Υπόχρεοι/Εισαγωγείς-Παραγωγοί). Διαδικασίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή περιβαλλοντική συνείδηση.

     2105575075 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στο 2 φυσικά και στο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας.
     2221044797 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

    Η επιχείρηση FOTIN BAT δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στο λιανικό-χονδρικό εμπόριο μπαταριών Ι.Χ. αυτοκινήτων και φορτηγών καθώς και μηχανημάτων και σκαφών θαλάσσης. Διαθέτουν μπαταρίες παραγωγής του εργοστασίου ΤΑΒ Σλοβενίας, ένα από τα πλέον καταξιωμένα εργοστάσια παραγωγής συσσωρευτών στην Ευρώπη, που διαθέτει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο και προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση σε όλες τις μπαταρίες.
     210 5913811 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ