Restart και για το …αστέρι σας!

9409 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Φθινόπωρο η επιστροφή στους καθημερινούς έντονους ρυθμούς ζωής, σημαίνει επανεκκίνηση του πλάνου υποχρεώσεων και εργασιών. Απαραίτητο φυσικά το να είναι "μάχιμο" και το αυτοκίνητο μας.

Η επιστροφή στους καθημερινούς ρυθμούς ζωής, σημαίνει επανεκκίνηση του καθημερινού πλάνου υποχρεώσεων και εργασιών, κάτι το οποίο προϋποθέτει πως το αγαπημένο μοντέλο Mercedes σας θα πρέπει να βρίσκεται στη βέλτιστη κατάσταση για να αποτελέσει σύμμαχό στις ασφαλείς μετακινήσεις σας.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που προηγήθηκαν κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών και τα πολλά χιλιόμετρα των διακοπών, υπέβαλαν σε δοκιμασίες το αυτοκίνητο σας. Δοκιμασίες που πιθανόν να έχουν «αφήσει ίχνη φθοράς». Η Mercedes σας  λοιπόν χρειάζεται την απαραίτητη φροντίδα, του φθινοπωρινού ελέγχου, για να επανέλθει στα υψηλά στάνταρ λειτουργίας της και να είναι απόλυτα θωρακισμένη, για τη χειμερινή περίοδο και τις αναμενόμενες μεταπτώσεις των καιρικών συνθηκών.

Βαθύς καθαρισμός & ξεχωριστή αίσθηση φρεσκάδας στο εσωτερικό

Όπως είναι ευρέως γνωστό η περίοδος του καλοκαιριού «καταπονεί» περισσότερο συγκεκριμένα μέρη-συστήματα του αυτοκινήτου όπως το σύστημα κλιματισμού και τα φίλτρα καμπίνας, ενώ πιθανώς και η καμπίνα θα έχει αποκτήσει δικά της "παράσημα" από  άμμο ή αλάτι από τις παραλίες που επισκεφτήκατε. Συνεπώς αυτή η περίοδος είναι μία καλή ευκαιρία και για βαθύ καθαρισμό της καμπίνας. Η Mercedes-Benz διαθέτει μία σειρά από ειδικά μελετημένα πακέτα εσωτερικού καθαρισμού, με συσκευή εκνέφωσης που εξαλείφει σε βάθος οσμές, ρύπους και μικροοργανισμούς, ενώ αφήνει μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Έλεγχοι που εξ-ασφαλίζουν την οδική συμπεριφορά

Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει και στο γεγονός πως οι υψηλές θερμοκρασίες και τα πολλά χιλιόμετρα σε "κακοτράχαλους" επαρχιακούς δρόμους είναι πιθανόν να έχουν αφήσει το σημάδι τους και σε άλλα σημαντικά μέρη της Mercedes σας, όπως τα ελαστικά και το σύστημα διεύθυνσης, μέρη κρίσιμα για την οδική συμπεριφορά και ασφάλεια και μέρη που θα εξεταστούν στον φθινοπωρινό έλεγχο που πραγματοποιεί η Mercedes-Benz στο δίκτυό της.

Από την άλλη οι βροχοπτώσεις που ήδη ξεκίνησαν δυσχεραίνουν τις συνθήκες οδήγησης, με το οδόστρωμα να γίνεται πιο ολισθηρό, κάτι που απαιτεί καλή κατάσταση πέλματος ελαστικού για αυξημένη πρόσφυση με το δρόμο. Συνεπώς είναι απαραίτητο τα ελαστικά σας, να ελεγχτούν και εφόσον κριθεί απαραίτητο να αντικατασταθούν.

Έτσι αξίζει να σημειώσετε πως στον φθινοπωρινό τεχνικό σας έλεγχο στο δίκτυο της Mercedes-Benz μπορείτε να ζητήσετε πλήρη έλεγχο της λειτουργίας των φωτιστικών σωμάτων σας και παράλληλα ξεθάμπωμα των φαναριών με ειδική διαδικασία που περιλαμβάνει επίστρωση με ειδική αλοιφή, καθαρισμό και γυάλισμα. Σημαντικός για την εποχή είναι και ο έλεγχος της κατάστασης των υαλοκαθαριστήρων σας που είναι απαραίτητοι για την καλή ορατότητα και το σωστό καθαρισμό των παρμπρίζ.παρμπρίζ.

Εκπαίδευση & προδιαγραφές η εγγύηση ποιότητας και στη συντήρηση της!

Η φροντίδα της Mercedes σας απαιτεί ειδικά καταρτισμένους μηχανικούς και τεχνικούς που έχουν εκπαιδευτεί πάνω στις προηγμένες τεχνολογίες της μάρκας και διαθέτουν τον απαραίτητο εγκεκριμένο και πιστοποιημένο εξοπλισμό. Δηλαδή στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Mercedes-Benz. Εκεί που είστε σίγουροι πως κάθε εργασία ή έλεγχος που γίνεται, είναι 100% σύμφωνος με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας (και στα πλαίσια των ειδικών εποχικών ελέγχων Mercedes).

Η Mercedes-Benz έχει «χτίσει» το όνομά της και έχει καθιερωθεί ως μια κορυφαία φίρμα, διότι κατάφερε να οικοδομήσει μια σχέση εμπιστοσύνης, κρατώντας ικανοποιημένους τους κατόχους των μοντέλων της. Το έχει καταφέρει καθώς φροντίζει να διατηρεί το αυτοκίνητο σας 100% Mercedes, προσφέροντας υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά, πετυχαίνοντας έτσι βέλτιστα επίπεδα οδικής ασφάλειας και εγγυώμενη την ασφάλεια των συναλλαγών σας χάρη στα hi safety πρωτόκολλα που ακολουθούνται.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES