Η SEAT σημειώνει υψηλή απόδοση στις έρευνες Ικανοποίησης Κατόχων, με ποσοστά πάνω από 80%.

Η SEAT σημειώνει υψηλή απόδοση στις έρευνες Ικανοποίησης Κατόχων, με ποσοστά πάνω από 80%.

SEAT: Η ικανοποίηση κατόχου έχει ισπανικό «ταπεραμέντο»!

11585 Επισκέψεις στο άρθρο

Σχέση ποιότητας-τιμής, λογικό κόστος συντήρησης και ανταλλακτικών, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου από το δίκτυο αντιπροσώπων, ανθρωποκεντρική πολιτική από την εταιρεία, κι αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που οι ίδιοι οι κάτοχοι της SEAT αναφέρουν για τη μάρκα τους. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που βρίσκεται στο 81% της ικανοποίησης κατόχων.

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε

Στις πρώτες θέσεις της ικανοποίησης κατόχου της μεγάλης έρευνας Autocheck 2023 του Autotriti, μεταξύ των ιαπωνικών και κορεατικών μαρκών βρίσκεται και μία ευρωπαϊκή. Ο λόγος για την SEAT, η οποία με χαρακτηριστικά της το μεσογειακό ταπεραμέντο και τις κορυφαίες after-sales υπηρεσίες, κατακτά μία θέση στο Top 10 της συνολικής αξιολόγησης.
 
H SEAT κάτι κάνει καλά "κι αυτό βγαίνει προς τα έξω", αφού πάνω από τους 8 στους 10 πελάτες της επιβράβευσαν την εταιρεία (ή ακόμα επισήμαναν πεδία βελτίωσης), χαρίζοντας με τις κριτικές και τα σχόλιά τους τη 10 θέση στην κατάταξη.  Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, η ισπανική μάρκα διακρίνεται για την πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, την υψηλή αξιοπιστία, το φθηνό service και value for money γνήσια ανταλλακτικά της, καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους κατόχους εφ όρου ζωής. Αν συνυπολογίσουμε πως η SEAT (μέλος του VAG group) προσφέρει και διπλάσια εγγύηση στα αυτοκίνητά της από τα «γερμανικά ξαδέλφια της» (Vw, Audi), τότε βρίσκουμε άλλον έναν λόγο ικανοποίησης των κατόχων της.


 

Κοινοποίησέ το »

Τι λένε οι ίδιοι οι κάτοχοι

Πάμε όμως να δούμε μαζί μερικά από τα σχόλια των κατόχων της SEAT που της χάρισαν μία θέση στην 1η δεκάδα των After sales υπηρεσιών και Ικανοποίησης κατόχων:

  • Μετά από 17 χρόνια χρήσης και 150.000 χλμ θεωρώ ότι το αυτοκίνητο αποδεικνύεται ιδιαίτερα αξιόπιστο.
  • Είμαι τόσο ικανοποιημένος με το leon του 2003 που το έχω 18 χρόνια κι έχει βγάλει 2-3 βλάβες σε κλειδαριά πόρτας και γρυλο παραθύρου, στο δρόμο δεν έχει μείνει ποτέ.
  • Απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή μου για το συγκεκριμένο μοντέλο καθώς και από το δίκτυο πωλήσεων και εξυπηρέτησης τεχνικών ελέγχων.

Τα αποτελέσματα της εσωτερικής έρευνα των κατόχων της SEAT

Αξίζει να αναφερθούμε επίσης, και στα αποτελέσματα ικανοποίησης κατόχου με βάση τη φετινή εσωτερική έρευνα της κεντρικής αντιπροσωπείας SEAT στην Ελλάδα (στο δίκτυο της), η οποία παρουσιάζει πολύ υψηλές επιδόσεις όπως:
 
Γενική ικανοποίηση
Δείκτης:                                                       4,67/5,00
Ευχαριστημένοι πελάτες:                            94%
 
Ποιότητα επισκευής
Δείκτης:                                                       4.74/5,00
Ευχαριστημένοι πελάτες:                            96%
 
Πιστότητα πελατών
Δείκτης:                                                       4.67/5,00
Ευχαριστημένοι πελάτες:                            92%
 
Πιθανότητα να προτείνουν το συνεργείο
Δείκτης:                                                       71/100
Ευχαριστημένοι πελάτες:                            78%