Πως τα πάνε από υπηρεσίες After Sales τα best seller της κατηγορίας B-SUV;

Πως τα πάνε από υπηρεσίες After Sales τα best seller της κατηγορίας B-SUV;

Vitara ή Puma και 8 χρόνια εγγύηση;

6234 Επισκέψεις στο άρθρο

Δύο best seller της κατηγορία B-SUV. Το οδηγοκεντρικό Puma και το εμβληματικό πλέον Vitara. Δυο αυτοκίνητα με πολύ διαφορετικά οδηγικά προφίλ άλλα με εξίσου μεγάλη αξιοπιστία στις after sales υπηρεσίες. Για να τα δούμε.

Best Seller B-SUV: Ford Puma + Suzuki Vitara

-8 έτη εργοστασιακή εγγύηση η Ford
-Κόστος πενταετίας  μόλις 340 ευρώ για το Puma
- 5+5 εγγύηση και οδική η Suzuki
- Ανταλλακτικά με μειωμένο κόστος ( εώς 33%) & 2ετή εγγύηση

Η κατηγορία B-SUV αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες αυτοκινήτων της χώρας μας και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί: Είναι οχήματα ικανά να ανταπεξέλθουν ικανοποιητικά στο συχνά κακό οδόστρωμα  της Ελλάδας ενώ είναι πλήρως αποδοτικά τόσο σε αυστηρώς αστικό περιβάλλον όσο και σε μια πιο off-road δραστηριότητα.

Δύο αγαπημένα μοντέλα της αγοράς αποτελούν τα B-SUV της Ford και της Suzuki: Το άκρως οδηγοκεντρικό Puma και το ιστορικό πια και αγαπημένο της ελληνικής αγοράς Suzuki.

Δυο αυτοκίνητα με πολύ διαφορετικό προφίλ και προσεγγίσεις στην οδήγηση αλλά με ένα παράλληλο και μεγάλο following στην ελληνική αγορά. Το Ford Puma είναι σαφώς πιο οδηγοκεντρικό, ανταποκρίνεται στους οδηγούς που κυνηγούν τις επιδόσεις ενώ έχει πιο έντονο ασφάλτινο και high-way χαρακτήρα.

Από την άλλη, το άλλοτε σκληροπυρηνικό Vitara που δεν δίσταζε σε καμία off-road διαδρομή έχει βρει πλέον μια πιο πολιτισμένη και οικογενειακή συμπεριφορά και διαθέτει άπλετους χώρους και πολύ καλή εργονομία.

Σαφώς, μιλάμε για δυο διαφορετικά αυτοκίνητα που απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Παρόλα αυτά και τα δυο έχουν βρει μεγάλη ανταπόκριση στην ελληνική αγορά και αποτελούν best sellers στην κατηγορία τους.

Εμείς λοιπόν παραθέτουμε και συγκρίνουμε πως αυτά τα δύο μοντέλα τα πηγαίνουν στις υπηρεσίες after sales και με τι πακέτα εξοπλίζουν τα best seller crossover τους οι Ford και Suzuki.


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Επωφελείται από την κορυφαία εγγύηση της Ford, το Puma

Το πιο οικονομικό B-SUV το Ford Puma καθώς χρειάζεται μόλις 340 ευρώ για τις εργασιές 5 ετών!

Το πιο οικονομικό B-SUV το Ford Puma καθώς χρειάζεται μόλις 340 ευρώ για τις εργασιές 5 ετών!

    Η Ford αποτελεί μια από τις εταιρείες με τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες after sales καθώς η αμερικανική φίρμα εξοπλίζει όλα τα μοντέλα της με εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών και χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό!

    Μάλιστα, το Ford Puma σε σχετική ερεύνα της δημοσιογραφικής ομάδας του AutoΤρίτη έχει αναδειχτεί ως το πιο οικονομικό B-SUV της κατηγορίας . Συγκεκριμένα , το κόστος Service της πρώτης πενταετίας για το Puma είναι 340 ευρώ, ένα στατιστικό που επιβεβαιώνει τις κορυφαίες υπηρεσίες after sales της Ford.

    Στα προτεινόμενα πλάνα συντήρησης που προτείνονται από την Αμερικανική εταιρεία για το Puma περιλαμβάνεται service κάθε δύο χρόνια ή 30.000 χλμ. με την επιλογή για ένα ενδιάμεσο service κάθε έτος ή 10.000 χλμ..

    Οι after sales υπηρεσίες της Ford επεκτείνονται και στο ψηφιακό κόσμο καθώς η Ford προσφέρει πλήθος επιλογών για τη συντήρηση του αυτοκίνητου και on-line. Έτσι μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού service ανάλογα με τις ώρες που σας βολεύει ενώ μπορείτε να έχετε και σε ηλεκτρονική μορφή το βιβλίο service.
     

    Suzuki Vitara: 5+5 έτη εγγύησης και οδικής βοήθειας

    Με οικογενειακό και πρακτικό χαρακτήρα, το Vitara καλύπτεται από την πενταετή εγγύηση της Suzuki.

    Με οικογενειακό και πρακτικό χαρακτήρα, το Vitara καλύπτεται από την πενταετή εγγύηση της Suzuki.

      Η Ιαπωνική μάρκα, με τους φανατικούς φίλους των μοντέλων της στην Ελλάδα, προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο after sales που μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από πλήθος ψηφιακών υπηρεσιών( πέρα από την εφαρμογή «MySuzuki» που διατηρεί ηλεκτρονικό αρχείο συντήρησης του οχήματος)  άλλα χτίζει σε άμεση σχέση-value for money- με τους κατόχους.

      Η Suzuki προσφέρει 5 έτη εγγύηση και οδική βοήθεια για Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ για όποιον το επιθυμεί έχει και τρία προγράμματα ασφάλισης μέσω της Allianz.

      Ταυτόχρονα, μέσω των ειδικών πακέτων συντήρησης με τα γνήσια ανταλλακτικά, οι κάτοχοι της Suzuki ενισχύουν την …after- σχέση τους  με την ιαπωνική μάρκα. Και αυτό γιατί τα γνήσια ανταλλακτικά της Suzuki διατίθενται σε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τους εμπόρους της αγοράς, τιμή που μάλιστα μπορεί να φτάσει να είναι έως και 33% πιο φθηνό!

      Όλα τα ανταλλακτικά καλύπτονται από εγγύηση 2 ετών ενώ η Suzuki προσφέρει και δωρεάν τεχνικούς εποχικούς ελέγχους κάθε χειμώνα και καλοκαίρι.

       

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »

      προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES