Εφαρμογή We Connect Go: Για όλα τα Volkswagen, από το 2008 και μετά!

Εφαρμογή We Connect Go: Για όλα τα Volkswagen, από το 2008 και μετά!

Χρήσιμη και Ψηφιακή η εφαρμογή We Connect Go από VW

5597 Επισκέψεις στο άρθρο

Ψηφιακή εφαρμογή We Connect Go από Volkswagen. Απολύτως συμβατή με κινητά iOS και Android. Μπορεί να συνδεθεί με όλα τα μοντέλα, που έχουν κυκλοφορήσει από το 2008 και μετά! Παρέχει πλήθος ενημερώσεων και πολλές επιλογές. Για να τη δούμε.

Συνδεσιμότητα και διευκόλυνση. Παλαιότερα θεωρούταν «αγαθό» των πιο premium οχημάτων άλλα πλέον η πλειονότητα των μοντέλων νέας γενιάς διαθέτουν τέτοιου είδους τεχνολογίες.

Η ύπαρξη συστημάτων infotainment που παρέχουν άμεσο feedback σχετικά με τις καίριες πληροφορίες των οχημάτων (πίεση ελαστικών ή χλμ. για συντήρηση κλπ), θεωρείται πλέον σχεδόν “αυτονόητος” εξοπλισμός  για τα μοντέλα νέας γενιάς.

Πλέον, βέβαια, συναντούμε και εφαρμογές για το κινητό μας τηλέφωνο που διευκολύνουν διάφορες χρήσιμες λειτουργίες & διαδικασίες γύρω από το αυτοκίνητο και μας παρέχουν και αυτές με την σειρά τους πολύ χρήσιμες ενημερώσεις για το όχημα μας.

Οι εφαρμογές αυτές φαίνεται να συμβαδίζουν με την γενικότερη τάση ψηφιοποίησης της κοινωνίας και να εκτιμούνται από τους κατόχους των αυτοκινήτων της μάρκας που τους τα διαθέτει.

Η Volkswagen ανήκει στις δημοφιλείς μάρκες αυτοκίνητων που αφουγκράζονται τους παλμούς & τις τάσεις της αγοράς. Ο σχεδιασμός της στοχεύει στο να δώσει στους κατόχους μοντέλων της την καλύτερη εμπειρία και μετά την αγορά του οχήματος.

Και αυτό  δεν περιορίζεται απλά στην προσφορά των εξαιρετικών after υπηρεσιών της σχετικά με τις εργασίες συντήρησης (διετής εργοστασιακή εγγύηση χωρίς χιλιομετρικό περιορισμέ για όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη των οχημάτων της ) άλλα επεκτείνεται και στα πακέτα των χρηστικών ψηφιακών υπηρεσιών της.

Οι κάτοχοι μοντέλων της VW επωφελούνται από τις υπηρεσίες του We Connect Go.

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τι είναι το We Connect Go

Πρόκειται για μια εφαρμογή για το κινητό σας τηλέφωνο που σας επιτρέπει να μεταφέρετε το αυτοκίνητο σας στο ψηφιακό περιβάλλον και να εδραιώσετε μια “σχέση εικονικής αλληλεπίδρασης” μαζί του.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις συσκευές iOS και Android ενώ η σύνδεση μεταξύ αυτοκινήτου και κινητού γίνεται μέσω Bluetooth και χρησιμοποιώντας την ειδική συσκευή data plug.

Η εφαρμογή We Connect Go σας παρέχει πλήθος πληροφοριών για το αυτοκίνητο σας ενώ μπορεί να συνδεθεί με όλα τα μοντέλα VW, από το 2008 και μετά, δείχνοντας την δέσμευση της γερμανικής μάρκας να είναι δίπλα σε όλους τους κατόχους των μοντέλων της, ανεξάρτητα από την ηλικία παραγωγής.

Για να δούμε ακριβώς πόσο χρηστική είναι  η εφαρμογή We Connect Go και τι είδους πληροφορίες και επιλογές δίνει στους κατόχους.

Χρήσιμη και Ψηφιακή η εφαρμογή We Connect Go από VW
-Παίζει για όλα τα μοντέλα VW, από το 2008 και μετά.
- Καταγραφή διαδρομών & πρόταση βελτίωσης κατανάλωσης
- Ψηφιακός προγραμματισμός Service
- Δυνατότητα κλήσης ανάγκης. VW Total Care
- Αποθήκευση της τοποθεσίας στάθμευσης
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES