Volkswagen και Hyundai αποτελούν δύο από τις αγαπημένες μάρκες της ελληνικής αγοράς; Τι εγγυήσεις δίνουν οι δύο εταιρείες;

Volkswagen και Hyundai αποτελούν δύο από τις αγαπημένες μάρκες της ελληνικής αγοράς; Τι εγγυήσεις δίνουν οι δύο εταιρείες;

Tι εγγυήσεις δίνουν οι Volkswagen & Hyundai;

9450 Επισκέψεις στο άρθρο

Πως τα πάνε από εγγυήσεις που γλιτώνουν χρήμα στον κάτοχο τους και τι κάνουν στις after sales υπηρεσίες τους, δύο από τις δημοφιλείς μάρκες της ελληνικής αγοράς;

Tι εγγυήσεις δίνουν οι Volkswagen & Hyundai;

Μπορεί η κρίση γύρω από τους semi conductors να ταλάνισε την διεθνή αγορά αυτοκίνητων και να δημιούργησε πρωτόγνωρα προβλήματα, ωστόσο ορισμένες εταιρείες χρησιμοποίησαν όλο το επιχειρηματικό τους know-how για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Σήμερα σας παρουσιάζουμε δύο από τις best seller μάρκες και τις after sales υπηρεσίες τους!
Volkswagen και Hyundai ήταν δύο εταιρείες που κατάφεραν να έχουν μια αρκετά κερδοφόρα χρόνια, ανατρέποντας τις δυσοίωνες προσδοκίες που έφερε η κρίση με τους semi conductors καθώς και το αβέβαιο οικονομικό κλίμα που δημιούργησε η πανδημία. 
Έτσι, τόσο στις ευρωπαϊκές αγορές όσο και στη χώρα μας, οι δυο εταιρείες είχαν καλά νούμερα καθώς μονό στην Ελλάδα η Hyundai πέτυχε 8.900 ταξινομήσεις και η VW  7.517.
Οι αριθμοί αυτοί δείχνουν το πολύ θετικό αποτύπωμα καθώς και το κύρος που οι συγκεκριμένες εταιρείες εμπνέουν στο καταναλωτικό κοινό. Το αίσθημα συνέπειας αλλά και αξιοπιστίας που αποπνέουν οι συγκεκριμένες εταιρείες είναι γνωστό καθώς μιλάμε για μοντέλα με την γνώστη γερμανική τεχνογνωσία της VW και την προσεκτική μαεστρία της Hyundai.  
Αυτό όμως που μπορεί να μην γνωρίζουν πολλοί, είναι πως εκτός από τα κορυφαία σχεδίαση και κατασκευή, οι δυο μάρκες φροντίζουν να εξοπλίζουν τα οχήματα τους με υπηρεσίες after sales που θα σας κάνουν να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο τα μοντέλα τους!
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Volkswagen: 2 έτη εργοστασιακή εγγύηση χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό

Η Volkswagen προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης για άλλα 2 έτη.

Η Volkswagen προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης για άλλα 2 έτη.

    Η VW ενισχύει τη θέση της ως αγαπημένη επιλογή του κοινού καθώς εκτός από την ποιοτική κατασκευή αξιόπιστων οχημάτων για κάθε γούστο, προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο υπηρεσιών after sales.

    Όλα τα μοντέλα της VW καλύπτονται από διετή εργοστασιακή εγγύηση χωρίς  να υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός. Η εγγύηση της γερμανικής εταιρείας περιλαμβάνει όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη των οχημάτων της ενώ προσφέρεται επίσης εγγύηση σκουριάς για 12 έτη και εγγύηση 3 ετών για το χρώμα. Επίσης, ο κάτοχος ενός οχήματος VW έχει τη δυνατότητα για επέκταση της εγγύησης με ακριβώς τις ίδιες παραμέτρους για ακόμα δύο έτη.

    Τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ που τοποθετούνται στα συνεργεία του εξουσιοδοτημένου δικτύου της Volkswagen καλύπτονται από εγγύηση δυο ετών, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ καταναλωτή και εταιρείας.

    Ως προς το κομμάτι των ψηφιακών υπηρεσιών, που όλο και περισσότερες εταιρείες φαίνεται να τοποθετούν στο επίκεντρο των σχεδίων τους, η VW προσφέρει μια σειρά διαδικασιών που διευκολύνει την εξυπηρέτηση των κατόχων και τους δίνει την επιλογή να διευθετούν τα ζητήματα της συντήρησης του οχήματος τους μέσω του κινητού τους τηλεφώνου!

    Μέσω της εφαρμογής «We Connect», οι πελάτες της VW μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πλήθος πληροφοριών του οχήματος τους όπως η στάθμη του λαδιού, τα διανυθέντα χιλιόμετρα, τυχόν μηνύματα προειδοποίησης ή μελλοντικές ημερομηνίες Service.
    Η VW προσφέρει την επιλογή για προγραμματισμό ραντεβού για Service μέσω διαδικτύου ενώ παρέχεται και η δυνατότητα για παραλαβή και παράδοση του αυτοκίνητου στο σπίτι σας!
     

    Hyundai: Αξιοπιστία και στις υπηρεσίες After Sales

    Η Hyundai επεκτείνει την αξιοπιστία της και στις υπηρεσίες after sales καθώς προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, δίχως χιλιομετρικό περιορισμό.

    Η Hyundai επεκτείνει την αξιοπιστία της και στις υπηρεσίες after sales καθώς προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, δίχως χιλιομετρικό περιορισμό.

      Η αξιοπιστία με την όποια το όνομα της Hyundai είναι συνυφασμένη στο μυαλό του καταναλωτικού κοινού συνεχίζει να υπάρχει και στο τομέα των After Sales, καθώς η Hyundai προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο υπηρεσιών που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν πελάτη απογοητευμένο.

      Συγκεκριμένα,  η Hyundai προσφέρει για τα επιβατικά της οχήματα  5 έτη εργοστασιακής εγγύησης ενώ ούτε εδώ περιλαμβάνεται χιλιομετρικός περιορισμός. Για τα σημαντικά ηλεκτρικά μέρη όπως η μπαταρία η εγγύηση ανέρχεται στα 2 έτη( και πάλι χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό) ενώ το εργοστασιακό ηχοσύστημα καλύπτεται και αυτό από εγγύηση 3 ετών.

      Για τα επαγγελματικά οχήματα, η εγγύηση αφόρα τα πρώτα 3 χρόνια χρήσης ή τα 100.000 χιλιόμετρα.

      Για πέντε έτη βρίσκεται σε ισχύ και η διάθεση δωρεάν οδικής βοηθείας από τη Hyundai που φροντίζει για τα όλα τα απρόοπτα που ενδέχεται να συναντήσει στο δρόμο ένας οδηγός. Είναι μάλιστα αρκετά χρήσιμη και καθόλου περιοριστική καθώς διατίθεται και εκτός συνόρων, παρέχει δυνατότητα για επιτόπια κατασκευή του οχήματος όταν είναι εφικτό ενώ σε μεγαλύτερο πρόβλημα, η ιδία η Hyundai , κανονίζει την παραμονή των ασφαλισμένων σε ξενοδοχείο καθώς και τη συνέχιση του ταξιδίου με εναλλακτικά μέσα. Μάλιστα, αν οι εργασίες επισκευής του οχήματος χρειαστούν παραπάνω χρόνο, η Κορεατική Φίρμα παρέχει και αυτοκίνητο εξυπηρέτησης.

      Η αντισκωρική εγγύηση της Hyundai αφόρα τα πρώτα 12 έτη χρήσης του αυτοκίνητου ενώ η εγγύηση χρώματος  ισχύει για 5 έτη. Τα ανταλλακτικά ή τα αξεσουάρ που τοποθετούνται σε συνεργείο του εξουσιοδοτημένου δικτύου της Hyundai καλύπτονται από 3 έτη εγγύησης.
       

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »

      προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES