Διαλέξτε λάμπες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

1735 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/11/2019

Για να σας βοηθήσουμε να πάρετε μια απόφαση σας παραθέτουμε μερικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε και τι λάμπες να διαλέξετε για να τα λύσετε.

 
Τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί είναι τα εξής:
-Μια λάμπα δε λειτουργεί
-Τα φώτα δεν είναι αρκετά φωτεινά
-Τα φώτα ενοχλούν τους άλλους οδηγούς
Για να σας βοηθήσουμε να πάρετε μια απόφαση σας παραθέτουμε μερικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε και τι λάμπες να διαλέξετε για να τα λύσετε.

1.      Ενας από τους λαμπτήρες αλογόνου μου δεν λειτουργεί
Όλοι οι λαμπτήρες έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής, η οποία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το πόσο συχνά χρησιμοποιούνται και πόσους κραδασμούς  συναντούν στο δρόμο.

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, θα χρειαστεί απλώς να αντικαταστήσετε τους λαμπτήρες  σας.Αν ένας  λαμπτήρας δεν λειτουργεί, είναι πιθανό ότι και ο άλλος θα σταματήσει να λειτουργεί σύντομα. Έτσι, ενδείκνυται να αλλάζετε και τους δύο λαμπτήρες μαζί για να αποφύγετε να αλλάξετε και την άλλη μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

2. Ένας από τους προβολείς Xenon HID δεν λειτουργεί
Οι λαμπτήρες Xenon HID είναι λίγο διαφορετικοί.  Αν παρατηρήσατε ότι ο λαμπτήρας αποδίδει ελάχιστα τότε ο λαμπτήρας έχει φτάσει στο τέλος της ζωής του και απλά χρειάζεται αντικατάσταση. Και πάλι, σας συνιστούμε να τους αλλάξετε σε ζεύγη. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό με τα Xenon HIDs, καθώς η θερμοκρασία χρώματος μπορεί να διαφέρει ελαφρά ανάλογα με το πόσο χρησιμοποιούνται οι λαμπτήρες.
Ο ηλεκτρολόγος σας θα είναι σε θέση να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ίδιο τον λαμπτήρα ή το έρμα αερίου και να τους αντικατάστήσει.

3. Οι προβολείς μου εκπέμπουν  στους άλλους οδηγούς
Αυτό πιθανόν να οφείλεται στην ευθυγράμμιση των προβολέων σας. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη γωνία που φωτίζουν οι προβολείς σας. Η λανθασμένη γωνία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα τόσο με το φωτισμό του δρόμου μπροστά όσο και στο να θαμπώσει τους άλλους οδηγούς.

4. Οι προβολείς μου δεν έχουν πολύ δυνατό φως
Ρίξτε μια ματιά στο μπροστινό μέρος των φαναριών σας. Μήπως φαίνονται κατεστραμμένα; Τα φανάρια σας υποβάλλονται σε φθορά από τις καιρικές συνθήκες και τα εμπόδια στο δρόμο. Με την πάροδο του χρόνου, αυτοί οι παράγοντες θα προκαλέσουν  θαμπάδα και κιτρίνισμα, κι έτσι  αυτό θα επηρεάσει την απόδοση των λαμπτήρων σας, επηρεάζοντας την έξοδο του φωτός.
Εάν η ζημιά είναι ελάχιστη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ειδική αλοιφή προσωρινά. Διαφορετικά προμηθευτείτε ένα κιτ αποκατάστασης φαναριών, που περιέχει ειδικά προίόντα για την πλήρη και σωστή αποκατάστασή τους.
 
ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΛΑΜΠΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ AUTOPLANET.GR.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ PHILIPS KAI OSRAM
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός