Το Ford Mustang Mach-E είναι μία εξαιρετική επιλογή για ένα υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρίας, με μηνιαίο μίσθωμα στα 455 ευρώ.

Το Ford Mustang Mach-E είναι μία εξαιρετική επιλογή για ένα υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρίας, με μηνιαίο μίσθωμα στα 455 ευρώ.

3 ηλεκτρικά premium αυτοκίνητα με leasing, ιδανικά για στελέχη εταιριών

2572 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα premium αυτοκίνητα αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς, που επιθυμούν να έχουν ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Ειδικά για υψηλόβαθμα στελέχη μίας επιχείρησης. Φυσικά το μειονέκτημα τους είναι η υψηλή τιμή, ειδικά αν μιλάμε για ηλεκτρικά. Ωστόσο αυτό το εμπόδιο μπορεί να παρακαμφθεί χάρη στην λύση του leasing. Δείτε τρεις επιλογές ηλεκτροκίνητων premium αυτοκινήτων, για τα οποία θα πληρώνετε μόνο το "καύσιμο" και την μίσθωση.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Premium ηλεκτρικά εταιρικά αυτοκίνητα, μέσω leasing

-premium company car από 299 ευρώ/μήνα
-τo Ford Mustang Mach-E  πηγάινει 480 χλμ με ένα “γέμισμα”
-ιδναική επιλογή το υβριδικό Lexus UX 250h με 184 άλογα
-στην λίστα και το ευρωπαϊκό best-seller, Tesla Model 3

Τα premium αυτοκίνητα είναι πόλος έλξης για τους περισσότερους που τους αρέσει η πολυτέλεια. Πόσο μάλλον, πόσο μάλλον αν πρόκειται για στελέχη κάποιας επιχείρησης. Άλλωστε, ένας εύκολος τρόπος για να αντιληφθείς την ευρωστία μιας επιχείρησης, δίχως να επισκεφθείς τις εγκαταστάσεις της ή να δεις τα λογιστικά της βιβλία, είναι να παρατηρήσεις τι είδους οχήματα αποτελούν τον στόλο της. Όταν βλέπεις επαγγελματικά οχήματα που έχουν …φάει τα ψωμιά τους, μάλλον κάτι δεν πάει καλά, καθώς είτε δεν υπάρχει δυνατότητα είτε απουσιάζει η διάθεση για επενδύσεις.
 
Το παραπάνω, φυσικά, δεν εξαντλείται στο «φαίνεσθαι», αν και αυτό παίζει τον ρόλο στον σύγχρονο κόσμο που κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι εντυπώσεις. Σημαντική παράμετρος είναι η αποδοτικότητα των εν λόγω οχημάτων, καθώς τα σύγχρονα επαγγελματικά οχήματα καίνε λιγότερο καύσιμο και περνάμε πολύ λιγότερο χρόνο στο συνεργείο, διαταράσσοντας τη λειτουργία μιας εταιρείας. Εξίσου σημαντικό ζήτημα είναι η προσφερόμενη ασφάλεια, τόσο στον οδηγό όσο και στους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου, για να μην αναφέρουμε την άνεση που βιώνει ο οδηγός, που τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα με τη δουλειά που κάνει. Δεν γίνεται να μην αναφέρουμε, ακόμα, τους εκπεμπόμενους ρύπους και το κακό που κάνουν τα παλιά οχήματα στο περιβάλλον.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Στροφή στην ηλεκτροκίνηση

Όλα τα παραπάνω ισχύουν εύλογα σε υπερθετικό βαθμό, όταν μια επιχείρηση αποφασίσει να εντάξει στον στόλο της ηλεκτροκίνητα οχήματα. Αυτομάτως το προφίλ της κερδίζει πόντους, το λειτουργικό της κόστος μειώνεται σημαντικά και φυσικά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα περιορίζεται με τη σειρά του. Το μειονέκτημα είναι ένα: Το σημαντικά υψηλότερο κόστος κτήσης, ακόμα και αν υπολογίσουμε την επιδότηση που προκύπτει από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά».
 
Τι επιλογές, όμως, έχουν οι επιχειρηματίες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό της εταιρείας τους ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά; Τη λύση για μία ακόμα φορά τη δίνει η μακροχρόνια μίσθωση, καθώς οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο προσφέρουν όλο και περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα, τόσο επαγγελματικά όσο και επιβατικά, με τα τελευταία να προορίζονται συχνά για να καλύψουν τις ανάγκες μετακίνησης στελεχών, πωλητών και άλλων εργαζομένων μιας εταιρείας.

3 εξαιρετικές επιλογές

Με τρία τέτοια οχήματα ασχολούμαστε σήμερα, τα οποία αποτελούν μια πρώτης τάξης προβολή μιας εταιρείας τόσο επειδή μπαίνουν στην πρίζα όσο και επειδή διαθέτουν έναν ξεκάθαρα premium χαρακτήρα. Ο άνθρωπος που τα οδηγεί, μόλις φτάσει στο επαγγελματικό του ραντεβού οδηγώντας τα, αυτομάτως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.
 
Λόγος γίνεται για τη Mustang Mach-E, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στη γκάμα της Ford, ένα μηδενικών ρύπων SUV που διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση και εξαιρετικά χαρακτηριστικά (επιδόσεις, αυτονομία, χρόνοι φόρτισης, οδική συμπεριφορά κτλ.). Μία ακόμα επιλογή, από την αγορά των υβριδικών οχημάτων αυτή τη φορά, προέρχεται από τον ηγέτη στον χώρο όμιλο Toyota και ακούει στο όνομα Lexus UX 250h. Από τις επιλογές δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω το best-seller ηλεκτρικό μοντέλο της Ευρώπης, το Tesla Model 3, τον μικρότερο εκπρόσωπο της αμερικάνικης εταιρείας που έχει κάνει όλο τον πλανήτη να μιλάει για αυτή.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »