Ασφάλειες και Καταστροφές! Προβλέπουμε για να έχουμε (λαμβάνειν...)
Ασφάλειες και Καταστροφές! Προβλέπουμε για να έχουμε (λαμβάνειν...)
  • Ασφάλειες και Καταστροφές! Προβλέπουμε για να έχουμε (λαμβάνειν...)
  • Ασφάλειες και Καταστροφές! Προβλέπουμε για να έχουμε (λαμβάνειν...)

Ασφάλειες και Καταστροφές! Προβλέπουμε για να έχουμε (λαμβάνειν...)

5397 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα τελευταία χρόνια έχουμε μάθει, ορισμένοι από εμάς με πολύ σκληρό τρόπο, ότι ποτέ δεν γνωρίζουμε πότε θα χτυπήσει μια καταστροφή. Για να εμποδίσουμε τις καταστροφές είναι ελάχιστα αυτά που μπορούμε να κάνουμε, για να τις αποφύγουμε λίγο περισσότερα, για να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις τους, ευτυχώς ένα μόνο: να προνοήσουμε! Κι η πρόνοια αυτή, στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου, περικλείεται σε δύο λέξεις: "προαιρετικές καλύψεις".

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Οι τελευταίες, και δυστυχώς συχνές, φυσικές και γεωλογικές καταστροφές, έκαναν για ορισμένους το "πάθημα – μάθημα", ενώ ορισμένοι άλλοι σκέφτονται να "προσέχουν για να έχουν". Όσοι ανήκουν στις παραπάνω δύο κατηγορίες ασφαλισμένων έχουν ήδη πλέον προνοήσει να συμπεριλάβουν τις σχετικές καλύψεις για παντός είδους καταστροφή, στα ασφαλιστήριά τους.

Κοινοποίησέ το »

Υπάρχουν βέβαια πάντα -και δυστυχώς είναι πολλοί ακόμη- κι εκείνοι που σκέφτονται ότι "σιγά μην τύχει σ' εμένα". Κι όμως! Όπως διαπιστώνεται έπειτα από κάθε καταστροφή, δεν "ξέρεις από που θα σου ‘ρθει".

Η πανδημία περιόρισε τις μετακινήσεις, αλλά όχι τις φυσικές καταστροφές...
 
Έτσι, ενώ περίπου δύο χρόνια πριν την πανδημία του κορονοϊού οι ασφαλισμένοι είχαν αρχίσει, με αφορμή καταστροφές όπως η πλημμύρα στη Μάνδρα Αττικής, να προβληματίζονται γύρω από τις φυσικές καταστροφές και να προσθέτουν τις σχετικές συμπληρωματικές καλύψεις στα συμβόλαιά τους, την τελευταία διετία έχουν αρχίσει να το ξανασκέφτονται.
Ο περιορισμός των μετακινήσεων που επέφερε η εξάπλωση του covid-19 στη χώρα μας, τόσο λόγω των πολλών και πολύμηνων lockdown, όσο και λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά τη διάρκεια λειτουργίας της αγοράς εν μέσω της πανδημίας, οδήγησαν τους ασφαλισμένους στο να επανεξετάσουν τις όποιες σκέψεις είχαν αρχίσει να τους απασχολούν για αναβάθμιση των συμβολαίων τους με προσθήκη προαιρετικών καλύψεων για πυρκαγιές και φυσικές καταστροφές.
Δυστυχώς όμως, οι φυσικές καταστροφές δεν περιορίστηκαν. Τουναντίον, τα τελευταία χρόνια είναι όλο και πιο συχνές και όλο και πιο σφοδρές (κακοκαιρίες "Θάλεια", "Ιανός", "Αθηνά", "Μπάλλος", ακραία καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη κ.λπ.). Μάλιστα οι ειδικοί κάνουν λόγο για έναν βαρύ χειμώνα που έχουμε μπροστά μας, με κακοκαιρίες, χιονοπτώσεις, ακόμη και χαλάζι.
 
  Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ