Πακέτα που μπαίνουν με το δεξί στο 2018!

6672 Επισκέψεις στο άρθρο

Παροχή όλων των απαραίτητων καλύψεων – προσαρμογή στις δικές σου ανάγκες – τήρηση όλων όσων υπόσχονται! 3 χαρακτηριστικά που έχουν όλες οι top ασφαλιστικές εταιρίες!

Η ασφαλιστική σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι εσύ και το αυτοκίνητό σου

Με μια μεγάλη γκάμα βασικών καλύψεων καθώς και πολλές προαιρετικές, η ασφαλιστική σου ελέγχει και προσαρμόζει συνεχώς στις παρούσες συνθήκες αυτά που σου προσφέρει.

Πέρα από την γνωστή σε όλους κάλυψη αστικής ευθύνης, η θραύση κρυστάλλων, η νομική προστασία και η οδική βοήθεια είναι μόνο ορισμένες από αυτές που μπορείς να συμπεριλάβεις  στο συμβόλαιο ασφάλισης του δικού σου αυτοκινήτου.

Προσαρμογή στις δικές σου ανάγκες

Εκτός από την ευελιξία του προγράμματος η οποία αναφέρθηκε νωρίτερα, η ασφαλιστική σου εταιρεία σου παρέχει μια σειρά από άλλες ευκολίες όπως δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και δυνατότητα επιλογής της διάρκειας του ασφαλιστήριου συμβολαίου. Υπάρχει, για παράδειγμα, δυνατότητα ετήσιας, εξάμηνης ή ακόμα και τρίμηνης ασφάλισης.

Μη ξεχάσεις να ενημερωθείς σχετικά με τις εκπτώσεις που πιθανόν δικαιούσαι, ειδικά αν ανήκεις σε κάποια ειδική κατηγορία (ένστολος, άνεργος, δημόσιος υπάλληλος κτλ).

Ικανοποιούν τηρώντας ότι υπόσχονται

Λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, το κόστος του ασφαλιστήριου έχει γίνει ένα από τα σημαντικότερα (αν όχι το σημαντικότερο) κριτήρια επιλογής συμβολαίου.

Η σωστή ενημέρωση των πελατών σχετικά με τις καλύψεις που θα απολαμβάνουν (ή δεν θα απολαμβάνουν) μέσω του ασφαλιστήριου που επέλεξαν καθώς και η επαρκής διευκρίνιση των λεγόμενων «ψιλών γραμμάτων» αποτελούν κανόνες για κάθε εταιρεία που σέβεται τους παρόντες και τους μελλοντικούς πελάτες της.

Διάλεξε το πρόγραμμα που «σου κάνει»

Μερικά από τα κυριότερα κριτήρια επιλογής ενός προγράμματος είναι ο κυβισμός του αυτοκινήτου και η πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Επίσης, η ηλικία και ο τόπος διαμονής του οδηγού καθώς και το πόσα χρόνια έχει το δίπλωμά του. Με βάση αυτά, δημιουργήσαμε ένα παράδειγμα με ένα αυτοκίνητο 7ετίας, 1000 κυβικών ώστε να αφορά ένα μεγάλο ποσοστό του συνόλου ιδιοκτητών αυτοκινήτων.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός