Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Στην πλάτη σου θα τα φορτώσεις;

5203 Επισκέψεις στο άρθρο

Θες να μετακομίσεις, αλλά τα χρήματα που ζητάνε οι μεταφορικές σου φαίνονται πολλά; Αν λοιπόν «πιάνουν» τα χέρια σου και ακόμα «βαστάνε» τα πόδια σου, τότε μπορείς να κάνεις τη μετακόμιση μόνος σου, νοικιάζοντας ένα βαν.

ERGO A.A.E.
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΟΙΝΣ Α.Ε.
Η ενοικίαση ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου-βαν τα τελευταία χρόνια κερδίζει σημαντικό έδαφος συγκριτικά με τις παραδοσιακές μεταφορικές εταιρείες. Ο λόγος είναι πως δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες ή και εταιρείες να προγραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν μόνοι τους μια μετακόμιση.

Για επαγγελματικούς σκοπούς

 Η ενοικίαση ενός βαν είναι σημαντικό εργαλείο στα χέρια των εταιρειών, κατά βάση μικρών, οι οποίες συχνά έχουν την ανάγκη να μεταφέρουν αντικείμενα. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω μιας πιθανής μετεγκατάστασης σε άλλη έδρα, είτε επειδή απλά χρειάζονται ένα μέσο για να μεταφέρουν εξοπλισμό που αγόρασαν ή αντίστοιχα λόγω συμμετοχής σε κάποια έκθεση-εκδήλωση, το οποίο απαιτεί μια προσωρινή μεταφορά των γραφείων τους. 
Φυσικά και μεγαλύτερες εταιρείες με δικό τους στόλο είναι πιθανό κάποια στιγμή, λόγω βλάβης ή ακινητοποίησης κάποιου ιδιόκτητου οχήματος, να χρειάζονται κάποιο άλλο για να καλύψουν για λίγες μέρες τις ανάγκες τους.

Χρήσιμο και για ιδιώτες

Τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα όμως μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμα και σε ιδιώτες. Μετά το καλοκαίρι πολλές χιλιάδες θα είναι οι φοιτητές-τριες που θα αφήσουν το πατρικό τους για να μετακομίσουν σε κάποια άλλη πόλη για να σπουδάσουν. Ειδικά σε αυτές τις περιπτώσεις που ο όγκος των αντικειμένων δεν είναι τεράστιος, είναι πολύ βολικό να συγκεντρώσετε όλες τις οικοσκευές πριν τη μεταγκατάσταση του παιδιού σας στο νέο του σπίτι. Φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο τους φοιτητές, αλλά επεκτείνεται και σε όλους όσους απλά αλλάζουν σπίτι. 
Μια αντίστοιχη περίπτωση και ακόμα πιο επίκαιρη λόγω καλοκαιριού, είναι όσοι θέλουν να εξοπλίσουν-επιπλώσουν το εξοχικό τους σπίτι για τις διακοπές τους. Ή ακόμα και να αποτελέσει το όχημά σας, εφόσον είστε μεγάλη παρέα, για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Με ένα βαν μπορείτε και να χωρέσετε περισσότερα άτομα απΆ ότι σε ένα συμβατικό Ι.Χ, αλλά και να μεταφέρετε, εκτός από τις βαλίτσες σας και έξτρα εξοπλισμό, όπως είδη camping και water sports.

Γιατί να προτιμήσω βαν για μια μετακόμιση  

Ο κυριότερος λόγος για να προτιμήσετε να νοικιάσετε ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα από μια μεταφορική εταιρεία είναι το κόστος. Μια μετακόμιση θα σας κοστίσει λίγες εκατοντάδες ευρώ, ενώ η ημερήσια ενοικίαση ενός βαν, έχει κόστος από 60 ευρώ, ανάλογα πάντα με το μοντέλο που θα επιλέξετε. Μάλιστα αρκετές είναι οι εταιρείες που νοικιάζουν το στόλο τους και με την ώρα, το οποίο είναι ακόμα πιο οικονομικό, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα να το παραδώσετε σε άλλη πόλη (εφόσον η εταιρεία έχει γραφεία εκεί).
 Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τον προγραμματισμό της μεταφοράς σύμφωνα με το πρόγραμμά σας, καθώς σίγουρα θα βρείτε τη μέρα που θέλετε και τις ώρες που θέλετε ένα βαν προς ενοικίαση.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως για την μίσθωση τους δεν χρειάζεται επαγγελματικό δίπλωμα, καθώς αρκεί ένα απλό δίπλωμα Β΄ κατηγορίας – ερασιτεχνικό, αυτό δηλαδή που έχουμε όλοι μας.