Τα ελαστικά της Vredestein, είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτοκίνητα και οχήματα τύπου SUV, και συνδυάζουν την πλέον προηγμένη τεχνολογία, με το ντιζάιν του επιμελήθηκε ο ιταλικός οίκος Giugiaro.

Τα ελαστικά της Vredestein, είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτοκίνητα και οχήματα τύπου SUV, και συνδυάζουν την πλέον προηγμένη τεχνολογία, με το ντιζάιν του επιμελήθηκε ο ιταλικός οίκος Giugiaro.

3 top επιλογές ελαστικών από την Vredestein

4677 Επισκέψεις στο άρθρο

Ολλανδική τεχνολογία, ιταλικός σχεδιασμός. Το αποτέλεσμα; Τα ελαστικά της Vredestein ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά και ότι βελτιώνουν την απόδοση, όλων των οχημάτων που τα χρησιμοποιούν.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

-ιδανικό για πολυτελή αυτοκίνητα και SUV το Ultrac Satin
-Αθόρυβο και άνετο το Sportrac 5
-All season ελαστικό για UHP αυτοκίνητα το Quadrac Pro

Με παρουσία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, στο χώρο της κατασκευής ελαστικών, η Vredestein συνεχίζει να να σχεδιάζει και να παράγει ελαστικά που αφήνουν ικανοποιημένους οδηγούς σε όλο τον κόσμο. Με έδρα την Ολλανδία, δημιουργεί ελαστικά για επιβατικά οχήματα, αγροτικά και για βιομηχανικές εργασίες.

Τα σύγχρονα ελαστικά κατασκευάζονται με προηγμένες τεχνολογίες για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των καινούριων αυτοκινήτων. Γι΄ αυτό και η Vredestein αναπτύσσει και παράγει ελαστικά που βελτιώνουν την απόδοση κάθε οχήματος. Κάθε της ελαστικό έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει βέλτιστα και να μεγιστοποιεί την ασφάλεια των οδηγών ανά πάσα στιγμή. Στόχος της άλλωστε, είναι να προσφέρει σε όλους τους οδηγούς την ασφαλέστερη και καλύτερη δυνατή εμπειρία οδήγησης.

Και επειδή τα ελαστικά δεν είναι μόνο τεχνολογία, αλλά και στυλ, η Vredestein συνεργάζεται με το διάσημο ιταλικό πρακτορείο σχεδιασμού Giugiaro από το 1997.

Ακολουθούν 3 ελαστικά σήμα κατατεθέν της Vredestein, τα οποία διαθέτουν σύγχρονη και καινοτόμα τεχνολογία και ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά και τον μοντέρνο σχεδιασμό τους.

Vredestein Ultrac Satin

Vredestein Ultrac Satin

    Ειδικά σχεδιασμένο για πολυτελή αυτοκίνητα και τύπου SUV, το νέο ελαστικό έχει ενσωματώσει την πλέον προηγμένη τεχνολογία, ενώ το ντιζάιν του επιμελήθηκε ο ιταλικός οίκος Giugiaro.

    Με την τάση για μεγαλύτερα αυτοκίνητα με ισχυρούς κινητήρες, να δείχνει αυτή τη στιγμή, ασταμάτητη, σε όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων (συμβατικά, υβριδικά, ηλεκτροκίνητα) και στο σύνολό τους, η Vredestein οδηγήθηκε σε πρωτοποριακές προσπάθειες για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που θα συμβαδίζουν με αυτά τα νέα δεδομένα και τις βιώσιμες τεχνολογίες ελαστικών.

    Το νέο Vredestein Ultrac Satin λοιπόν, είναι ένα ελαστικό υψηλής απόδοσης με εξαιρετικές επιδόσεις στο δρόμο, αλλά ταυτόχρονα και με πιο «φιλική» σχέση με το περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει εξαιρετικό κράτημα σε βρεγμένη επιφάνεια και μειωμένη αντίσταση κύλισης, με βελτιωμένη πρόσφυση και χαράξεις τύπου «Z», ενώ βοηθά παράλληλα, στη μείωση των εκπομπών CO2.

    Vredestein Sportrac 5

    Vredestein Sportrac 5

      Το ελαστικό Sportrac 5 της Vredestein σχεδιάστηκε με στόχο να συνδυάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άνεση και τις επιδόσεις. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αθόρυβο και άνετο ελαστικό, το οποίο μάλιστα αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον διάσημο ιταλικό οίκο Giugiaro.

      Πιο αναλυτικά, το ελαστικό Sportrac 5 εξασφαλίζει βέλτιστη πρόσφυση και απόσταση πέδησης, τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο οδόστρωμα, ενώ οιλεπτές αυλακώσεις στο πέλμα έχουν βέλτιστο βάθος και σχεδίαση ώστε να επιτρέπουν στο ελαστικό να εξοικονομεί ενέργεια.  

      H βροχή είναι συχνά μια πρόκληση για τα ελαστικά, αλλά όχι για το Sportrac 5. Τα τέσσερα διαμήκη αυλάκια και ο υψηλός αριθμός στα εγκάρσια αυλάκια στην περιοχή των ώμων έχει ως αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος υδρολίσθησης εκτρέποντας το νερό μακριά από το ελαστικό.

      Η ειδική ρύθμιση των αυλακώσεων του Sportrac 5 της Vredestein στο πέλμα μειώνει την αντίσταση κύλισης και συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων.

      Τέλος, το πέλμα έχει βελτιστοποιηθεί για να κρατήσει τα επίπεδα θορύβου χαμηλά και να ενισχύσει την οδηγική άνεση.

      Vredestein Quatrac Pro

      Vredestein Quatrac Pro

        Tο all season ελαστικό για UHP αυτοκίνητα. Το Vredestein Quatrac Pro προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος τόσο σε στεγνό, όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Όπως και με άλλα ελαστικά Vredestein, το Quatrac Pro φέρει την υπογραφή της Italdesign Giugiaro, εξασφαλίζοντας μια κορυφαία εμφάνιση που είναι εξίσου εντυπωσιακή με την απόδοσή του.

        Το ελαστικό της Vredestein διαθέτει προηγμένο σχεδιασμό, με μεγάλες διαμήκεις αυλακώσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με τις αποκλίνουσες αυλακώσεις στον ώμο κάνουν πιο εύκολη την εκκένωση νερού και βελτιώνουν το κράτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες, κάτι που απαιτείται στα αυτοκίνητα της κατηγορίας UHP.

        Ενδεικτική Τιμή, την στιγμή που έγινε το ρεπορτάζ μας, ( τιμή μονάδας για διάσταση 205/55 R16): 83 ευρώ.

        Κοινοποίησέ το »
        Σχολίασέ το »

        προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

        Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.