50 χρόνια πείρας και ειδίκευσης!

4406 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/6/2021

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο κλάδο του εμπορίου ηλεκτρολογικού υλικού αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών, αγροτικών, χωματουργικών μηχανημάτων.

Σε όλους έχει τύχει να τρακάρουν ή να πάθει κάποια βλάβη το αυτοκίνητο και να χρειάζονται ανταλλακτικά.  Κάποιοι δεν μπαίνουν στην διαδικασία να ψάξουν, αφού πολλά συνεργέια αναλαμβάνουν να βρουν τα ανταλλακτικά, κάποιοι άλλοι ωστόσο θέλουν να βρουν ανταλλακτικά μόνοι τους, έτσι ώστε να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα αλλά και οικονομία.

Kοινοποίησε το »

 
Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, τότε ψάχνεις ένα κατάστημα που θα σου προσφέρει το καλύτερο (σύμφωνα με την περίσταση) ανταλλακτικό, το οποίο θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά δεν θα το πληρώσεις μία περιουσία. Ψάχνεις δηλαδή ένα κατάστημα με μεγάλη γκάμα, το οποίο διαθέτει καταρτισμένο προσωπικό (για να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή) και καλές τιμές.

Ποιο είναι αυτό;

Η εταιρεία ΑΕΡΑΚΗΣ αποτελεί τον πρωτοπόρο προμηθευτή και ανακατασκευαστή μίζας και δυναμό στην Ελλάδα και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια και προμηθευτές ηλεκτρολογικού υλικού στο κόσμο. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε παραπάνω από 15.000 τεμάχια εμπορευμάτων , τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας και σε οικονομικές τιμές. Παράλληλα διαθέτει και ένα εξοπλισμένο και πλήρως εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα, το οποίο μπορεί να επισκευάσει ή να ανακατασκευάσει την μίζα ή το δυναμό σας με εγγυημένα αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα η εταιρεία ΑΕΡΑΚΗΣ εμπορεύεται:
  • Μίζες
  • Δυναμό
  • Μοτέρ
  • Compressors
Μπορείτε να βρείτε περισσότερε πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας η να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά.
 

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • ELIZABETH

    Δανεισμός τώρα από την LENDINGTREE® Inc. επικοινωνία: ([email protected]) Αλλάξτε τον τρόπο δανεισμού δανείων μέσω του LendingTree. Το LendingTree από τότε απλοποίησε τη διαδικτυακή διαδικασία δανεισμού και βοήθησε πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα να λάβουν τη χρηματοδότηση που τους αξίζει. Το LendingTree προσφέρει πρόσβαση σε προσωπικά δάνεια για δανειολήπτες χαμηλού έως υψηλού εισοδήματος που χρειάζονται βοήθεια με πράγματα όπως χρέος υψηλού επιτοκίου, βελτίωση κατοικίας ή απροσδόκητα έξοδα για επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3-5% που κυμαίνεται από τον τύπο του δανείου. Λάβετε εύκολα τα δάνεια σας χωρίς πολλά έγγραφα και έγγραφα. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο φόρμας αίτησης παρακάτω και ξεκινήστε τη διαδικασία σας. Σύνδεσμος φόρμας αίτησης: https://forms.gle/hx1LUnck4GHwZr5A6 Γρήγορη αλληλογραφία: [email protected]

  • caramel johnson

    Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο; Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. ([email protected]) Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP; Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3% - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον. Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP; Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και οποιαδήποτε άλλα σχετικά ζητήματα. email: [email protected] email: [email protected] whatsapp: κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα https://wa.link/gig6hb

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός