50 χρόνια πείρας και ειδίκευσης!

3920 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/2/2021

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο κλάδο του εμπορίου ηλεκτρολογικού υλικού αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών, αγροτικών, χωματουργικών μηχανημάτων.

 
Σε όλους έχει τύχει να τρακάρουν ή να πάθει κάποια βλάβη το αυτοκίνητο και να χρειάζονται ανταλλακτικά.  Κάποιοι δεν μπαίνουν στην διαδικασία να ψάξουν, αφού πολλά συνεργέια αναλαμβάνουν να βρουν τα ανταλλακτικά, κάποιοι άλλοι ωστόσο θέλουν να βρουν ανταλλακτικά μόνοι τους, έτσι ώστε να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα αλλά και οικονομία.
 
Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, τότε ψάχνεις ένα κατάστημα που θα σου προσφέρει το καλύτερο (σύμφωνα με την περίσταση) ανταλλακτικό, το οποίο θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά δεν θα το πληρώσεις μία περιουσία. Ψάχνεις δηλαδή ένα κατάστημα με μεγάλη γκάμα, το οποίο διαθέτει καταρτισμένο προσωπικό (για να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή) και καλές τιμές.

Ποιο είναι αυτό;

Η εταιρεία ΑΕΡΑΚΗΣ αποτελεί τον πρωτοπόρο προμηθευτή και ανακατασκευαστή μίζας και δυναμό στην Ελλάδα και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια και προμηθευτές ηλεκτρολογικού υλικού στο κόσμο. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε παραπάνω από 15.000 τεμάχια εμπορευμάτων , τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας και σε οικονομικές τιμές. Παράλληλα διαθέτει και ένα εξοπλισμένο και πλήρως εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα, το οποίο μπορεί να επισκευάσει ή να ανακατασκευάσει την μίζα ή το δυναμό σας με εγγυημένα αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα η εταιρεία ΑΕΡΑΚΗΣ εμπορεύεται:
  • Μίζες
  • Δυναμό
  • Μοτέρ
  • Compressors
Μπορείτε να βρείτε περισσότερε πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας η να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός