Αξεσουάρ υψηλής ποιότητας!

1735 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Pan Car σε προμηθεύει με μια πολύ μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σου!

H εταιρεία Pan Car βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.
Οι βασικές δραστηριότητες της επιχείρησης σήμερα είναι :

Bιοτεχνία ειδών αυτοκινήτου. ( Πώληση Χονδρική-Λιανική.) Οι πελάτες Λιανικής μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα στο κατάστημά, επιλέγοντας καλύμματα μέσα από ένα πλήρες δειγματολόγιο, στο χρώμα και το σχέδιο που ταιριάζει στο αυτοκίνητό τους. Η τοποθέτηση των καλυμμάτων γίνεται από έμπειρους τεχνικούς με περίσσια προσοχή και σεβασμό στην περιουσία του πελάτη.
 
Car Stereo - Multimedia Center.  ( Πώληση Λιανική.): Στο κατάστημα της Pan Car θα βρείτε μόνιμη έκθεση των περισσοτέρων Radio/CD, DVD, T.V , CAR/PC, ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ, ΗΧΕΙΩΝ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΧΕΝΟΝ-LE  και ότι έχει σχέση με ήχο, εικόνα και ασφάλεια για το αυτοκίνητό σας. Όλα τα προϊόντα είναι στην διάθεση σας προς δοκιμή, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ικανοποιεί περισσότερο

Κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών αυτοκινήτου. ( Πώληση Λιανική.): Θα μπορέσετε να βρείτε από το πιο μικρό έως το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ και ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας, που έχει να κάνει με την βελτίωση, την ομορφιά, την προστασία, την ασφάλεια και την υψηλή τεχνολογία.