Αξιόπιστες λύσεις για diesel!

2117 Επισκέψεις στο άρθρο

DIESEL TECH CENTER VIGOS: Ειδικός σε ό,τι αφορά Αντλία, Τουρμπίνα και Μπεκ Πετρελαίου.

Το 50% των βλαβών στα αυτοκίνητα diesel έχει να κάνει με το σύστημα ψύξης. Αυτό συμβαίνει λόγω της μεγάλης θερμοκρασίας που παράγεται από τις μεγάλες πιέσεις που δημιουργούνται μέσα σε ένα πετρελαιοκινητήρα. Ακόμα μία ένδειξη που υποδεικνύει βλάβη είναι η εμφάνιση καπνού. Αν ο καπνός έχει μαύρο χρώμα, τότε είναι πιθανό να χρειάζονται αλλαγή τα μπέκ. Αν είναι λευκός, τότε μάλλον το ψυκτικό βρίσκεται στο θάλαμο καύσης και τέλος ο μπλε καπνός υποδηλώνει την ύπαρξη λαδιού στο θάλαμο καύσης. Συχνό φαινόμενο επίσης είναι η κατάρρευση του κινητήρα λόγω σκουριάς.

Αν νομίζεις ότι αντιμετωπίζεις παρόμοιο πρόβλημα με το diesel σου, μίλησε με την DIESEL TECH CENTER - ΒΙΓΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝ, στην Καλαμάτα.
Διαθέτει 25 και πλέον χρόνια πείρας στους πετρελαιοκινητήρες και διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία στα συστήματα πετρελαίου.
Παράλληλα δραστηριοποιείται ως δοκιμαστήριο αντλιών και στο χώρο της επισκευής και εμπορίας αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπινών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διάγνωσης.


Στις εγκαταστάσεις του συνεργείου DIESEL TECH CENTER - ΒΙΓΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝ, θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες: 
  • Επισκευές αντλιών πετρελαίου
  • Επισκευές μπεκ
  • Κατασκευή τούρμπο
  • Αναβάθμιση
  • Διάγνωση
  • Σύστημα κοινού αυλού (common rail system).
     
DIESEL TECH CENTER - ΒΙΓΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝ
Διεύθυνση:  6ο χλμ. Καλαμάτας, Μεσσήνης, Καλαμάτα
Τηλέφωνο: 27210 20010