Απόλυτα επιτυχημένη η AUTOTEC EXPO 2019!

1467 Επισκέψεις στο άρθρο

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η AUTOTECEXPO 2019 που ολοκληρώθηκε την Κυριακή που μας πέρασε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

 
Αξίζει να τονιστεί, το ρεκόρ που σημειώθηκε στη προσέλευση των επισκεπτών που υπολογίζεται ότι ο αριθμός τους ξεπέρασε τις 18.000. Τόσο εκθέτες όσο και επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η φετινή απολύτως στοχευμένη διοργάνωση φιλοξένησε περισσότερους από 100 εκθέτες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Ανταλλακτικών, Επισκευής, Συντήρησης και Φροντίδας Επιβατικών και Φορτηγών Αυτοκινήτων.

Με έναν αριθμό-ρεκόρ επισκεπτών, δυναμική συμμετοχή από τις πιο αξιόπιστες και μεγάλεςεταιρείες της αγοράς κι ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα ημερίδων και σεμιναρίων η AUTOTEC EXPO 2019 δεν θα μπορούσεπαρά να αποτελεί το καταλληλότερο και ένα από τα πιο σημαντικά «οχήματα» για την ανάπτυξη και τόνωση του συγκεκριμένου κλάδου.

Η AUTOTEC EXPO 2019 κατά τις τρεις ημέρες της λειτουργίας της επιβεβαίωσε τον τίτλο της ως το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στον κλάδο του aftermarket μηχανοκίνητων οχημάτων.

Όπως φαίνεται άλλωστε από τις πρώτες δηλώσεις των εκθετών λίγο μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης, είναι σίγουροι ότι οι επόμενοι έξι μήνες για τις επιχειρήσεις τους θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί και κερδοφόροι.

Η φετινή AUTOTEC EXPO όχι απλά αύξησε τις προσδοκίες και ενέτεινε την ευθύνη για τις μελλοντικές διοργανώσεις, αλλά έθεσε ακόμα πιο γερά θεμέλια για όλα όσα έπονται.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός