Απόλυτη εξειδίκευση σε μίζες & δυναμό!

3773 Επισκέψεις στο άρθρο

Νέα διάθεση και νέα εποχή μαζί σας με την εταιρεία ThitaHellas - ΑΦΟΙ ΜΠΟΣΚΟΥ!

Σε όλους έχει τύχει να χρειάζονται ανταλλακτικά. Κάποιοι δεν µπαίνουν στην διαδικασία να ψάξουν, κάποιοι άλλοι ωστόσο θέλουν να βρουν ανταλλακτικά µόνοι τους, έτσι ώστε να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα και οικονοµία.

Ψάχνουν μια εμπορία που θα σου προσφέρει το καλύτερο (για την ανάγκη σου) ανταλλακτικό, το οποίο θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά θα το πληρώσεις «χωρίς μεσάζοντα». Ψάχνεις δηλαδή μια εμπορία µε µεγάλη γκάµα, καταρτισµένο προσωπικό (για να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή) και καλές τιµές. Μία τέτοια εμπορία είναι η ThitaHellas Αφοί Μπόσκου ΟΕ.

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΜΠΟΣΚΟΥ ΟΕ» ξεκίνησε το 1980 στο Βαρδάρη Θεσσαλονίκης.

Βασικό της αντικείμενο από την πρώτη στιγμή οι  μίζες και τα δυναμό, καινούρια και ανακατασκευής  καθώς και η πλήρη γκάμα των ανταλλακτικών τους για επισκευή.

Τα προϊόντα της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΠΟΣΚΟΥ σε όλες τις χρονικές περιόδους της εμπορικής της δραστηριότητας  καλύπτουν όλους τους τύπους των οχημάτων, επιβατικών και φορτηγών (τρακτέρ, περονοφόρα, σταθερές μηχανές, μηχανές σκαφών, ψυκτικά, σκαπτικά, αλωνιστικά, χλοοκοπτικά κτλ).
Με περισσότερα από 30 χρόνια λοιπόν, με άριστη πελατοκεντρική φιλοσοφία, με ιδιαίτερο όραμα και μεράκι  το όνομα «ΑΦΟΙ ΜΠΟΣΚΟΥ ΟΕ» ταυτίζεται με την απόλυτη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει καθώς και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε όλες τις περιπτώσεις και σε όλα τα επίπεδα.

Το 2017 αποτελεί έτος ορόσημο για την εταιρεία καθώς εκσυγχρονίζεται τόσο ονομαστικά όσο και αντίστοιχα επικοινωνιακά.
Το νέο όνομα που προκύπτει μετά από μεγάλη σκέψη και προσεκτικής διαχείρισης της, μέχρι τότε, θετικής φήμης της εταιρείας είναι ThitaHellas”.

Ένα όνομα που επιθυμεί να εκφράσει κάτι νέο, πιο δυναμικό με ηγετικά στοιχεία εκσυγχρονισμού και φυσικά μια αγάπη προς τη χώρα που επιτρέπει στην εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια να επιχειρεί και να καινοτομεί.
Την αλλαγή του ονόματος ακολουθεί μια σειρά από επικοινωνιακές κινήσεις με αποκλειστικό στόχο να εκφρασθεί όσο πιο εύστοχα γίνεται η αντιστοίχιση του τύπου «Μίζες | Δυναμό = ΑΦΟΙ ΜΠΟΣΚΟΥ ΟΕ = ThitaHellas».
Τα πρώτα δείγματα κρίνονται θετικά καθώς εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα ανταλλάσσονται μεταξύ πελατών και ThitaHellas μέσω της νέας σελίδας της εταιρείας στην διεύθυνση www.thitahellas.gr.

H ThitaHellas δε σταματά όμως εκεί, μόνο στις επικοινωνιακές κινήσεις αλλά…

Επενδύει ακόμα περισσότερο στο ανακαινισμένο τεχνικό τμήμα της το οποίο  διεκπεραιώνει οποιαδήποτε εφαρμογή πάνω στο αντικείμενο καθώς διαθέτει ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Πλέον για τη ThitaHellasδεν υπάρχει αναπάντητη πρόκληση για δυναμό και μίζες γεγονός το οποίο της δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα κάθε δυναμό και κάθε μίζα (εκκινητής) «διαλύεται» σε κομμάτια, καθαρίζεται, εξετάζονται τα ανταλλακτικά του, (επιθεώρηση για τυχόν φθορά) και ένας μεγάλος αριθμός μερών αντικαθίστανται.
Στη συνέχεια επανασυναρμολογούνται και υποβάλλονται σε δοκιμή επίδοσης με 100% ηλεκτρονικό έλεγχο, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα TESTER.

Στο σημείο αυτό είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ThitaHellas για τις ανακατασκευές χρησιμοποιεί κυρίως καινούρια, γνήσια ανταλλακτικά.
Η όλη διαδικασία της ανακατασκευής από τη ThitaHellas υπόκειται σε συνεχή έλεγχο ποιότητας και αξιοπιστίας.
Η έδρα της ThitaHellas βρίσκεται στο 4,5 χλμ. Θεσσαλονίκης -Καλοχωρίου, όπου υπάρχει και η έκθεση με την πλήρη γκάμα των προϊόντων της.

Με την άμεση εξυπηρέτηση που τη διακρίνει, διατηρώντας διαρκή παρακαταθήκη, το πελατολόγιο της έχει εξαπλωθεί πλέον σε όλη την Ελλάδα και τα προϊόντα αποστέλλονται στους πελάτες της αυθημερόν.

ThitaHellas - Μια νέα διάθεση, μια νέα εποχή για τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται ή σκοπεύουν να την εμπιστευτούν!

THITA HΕLLAS
Δείτε: www.thitahellas.gr/
Καλέστε80140 00029