Ασφάλεια αυτοκινήτου από τη myDirect!

1113 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/2/2020

Η myDirect σας προσφέρει προγράμματα που καλύπτουν εσάς και το αυτοκίνητό σας και προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες!

 
Η myDirect Insurance ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2011. Προσφέρει έναν πρωτοποριακό απευθείας τρόπο ασφάλισης, ενώ παρέχει ανταγωνιστικές καλύψεις με χαμηλά ασφάλιστρα, πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών καθώς και συνεχή υποστήριξη

Φτιάχνετε την ασφάλεια σας όπως εσείς θέλετε, με βάση τις καλύψεις που επιθυμείτε! Έτσι προσαρμόζετε τις τιμές στα μέτρα σας και πληρώνετε για καλύψεις που χρειάζεστε πραγματικά χωρίς κόστος για καλύψεις που στην ουσία δεν σας είναι απαραίτητες

Το οικονομικό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου "Economy" περιλαμβάνει την υποχρεωτική από το νόμο κάλυψη καθώς και μία σειρά από επιπλέον καλύψεις που σας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά. Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε την κάλυψη θραύσης τζαμιών.

Υπάρχει επίσης το βασικό μας πακέτο “Basic Saver” που προσφέρει μια σειρά από επιπλέον καλύψεις, όπως Νομική προστασία, Προσωπικό ατύχημα οδηγού και Αστική ευθύνη πυρός.

Τέλος, αν επιθυμείτε την απόλυτη προστασία από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να προσθέσετε τα πακέτα καλύψεων Plus Saver και Full Saver, τα οποία σας την εξασφαλίζουν, παρέχοντας κάλυψη κλοπής και μικτής αντίστοιχα.

Όποιο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου και αν επιλέξετε, σας παρέχεται φροντίδα ατυχήματος 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου myDirect, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε την οδική βοήθεια και να αισθανθείτε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός