Δίνει ζωή στις ταπετσαρίες σας!

- Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/11/2019

Η Lysandros Tapetsaries εδώ και 20 χρόνια δίνει ζωή και χαρακτήρα στις ταπετσαρίες του αυτοκινήτου σας. Προσφέρει ταπετσαρίες για αυτοκίνητα, μηχανές και σκάφη εξαιρετικής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές. 

 
Η επιχείρηση Lysandros Tapetsaries ιδρύθηκε το 1995. Σήμερα, η πολυετής εμπειρία στο χώρο των υπηρεσιών ταπετσαρίας, έχει καταστήσει το Brand Name LYSANDROS ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο, τόσο του αυτοκινήτου/μηχανής όσο και του σκάφους.
 
Η 25ετής πορεία της Lysandros  στο χώρο επισκευής και αποκατάστασης ταπετσαριών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ποιότητα, τη συνέπεια και τον ευχαριστημένο πελάτη.
 
Η εξειδίκευσή της Lysandros  πάνω στις εφαρμογές ταπετσαρίας αποτελούν την εγγύηση που αναζητάτε για ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα.
 
Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, εγγυάται ένα άριστο και ξεχωριστό αποτέλεσμα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.

Υλικά & Εργασία της Lysandros
Για την κατασκευή / επισκευή του σαλονιού σας, χρησιμοποιούν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους σε συνδυασμό με τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής υφασμάτων, δερμάτων και υλικών.

Εξυπηρέτηση Πελατών - Lysandros
Με σεβασμό στον χρόνο των πελατών, παρέχουν την αποκλειστική εξυπηρέτηση παραλαβής & παράδοσης στον χώρο σας κατόπιν συνενόησης.

Εμπιστοσύνη - Lysandros 
Μεγάλες και επώνυμες εταιρείες τους έχουν εμπιστευτεί και συνεργάζονται μαζί με την Lysandros για τη κατασκευή των σαλονιών τους καθώς και άλλων ειδών που αφορούν το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Αναπαλαιώσεις & Αποκαταστάσεις - Lysandros  
Η εμπειρία της Lysandros σε συνδυασμό με το μεράκι της για τα αυτοκίνητα και τα υλικά που το αγκαλιάζουν, δε θα μπορούσε να αφήσει τους λάτρεις του κλασικού, ασυγκίνητους. Αφήστε στα έμπειρα χέρια τους το δικό σας παλαιό αυτοκίνητο και θα το φροντίσουν σαν να ήταν δικό τους...

LYSANDROS ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
Διεύθυνση: - 
Κολοκοτρώνη 26 - Βύρωνας
                     - 
Λεωφόρος Μαραθώνος 54 - Πικέρμι
Τηλέφωνο:  2106037086

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός